SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

azsxd

azsxd

Üye
Yüklesekmi beklesekmi ferzan.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Yüklesekmi beklesekmi ferzan.
ben daha fazla bekleyemedim ama o kadar da aham şaham bi değişiklik söz konusu değil rehber arama kaydı favoriler ekranı falan hoşuma gitti yenilik güzel tabi yükleyip yüklememek sana kalmış bişi :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
c oluyor q olmuyor maalsef

azsxd

azsxd

Üye
Tr yi bekliyeyim.

Anil-D

Anil-D

Üye
valla kurdum cokda memnunum sadece sarjda sanki azalma var gibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
64 bit'e geçilmemsi beni şaşırttı.:dry:

Anil-D

Anil-D

Üye
customla geçiliyor

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Kasa açıklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum sizce olumlu bir karşılık alabilir miyim yoksa sallarlar mı? Daha önce bu problemden ötürü gönderen olduysa ve beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.

azsxd

azsxd

Üye
Ferzan bilir.

Karargahx

Üye
Kasa açıklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum sizce olumlu bir karşılık alabilir miyim yoksa sallarlar mı? Daha önce bu problemden ötürü gönderen olduysa ve beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Kasa açıklığı genel olarak var zaten cihazın yapısı o hocam

Anil-D

Anil-D

Üye
bende kasa acikligi diye bir sey yok

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ben kasa açıklığı yüzünden değiştirdim ama garantiye vermedim internet üzerinden satın almıştım ben dolayısıyla 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkım vardı o yüzden iade etmiştim ama garanti değişirmi bilmiyorum

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Kasa açıklığı genel olarak var zaten cihazın yapısı o hocam
Biliyorum o konuda araştırma yaptım ama arkadaşlarımda bu sorunu görmedim o yüzden burada bu sorunu yaşayanlar var mı,varsa da değişim yapabilen var mı diye merak ettim.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
ben kasa açıklığı yüzünden değiştirdim ama garantiye vermedim internet üzerinden satın almıştım ben dolayısıyla 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkım vardı o yüzden iade etmiştim ama garanti değişirmi bilmiyorum
Benim öyle bir şansım yok fakat yine de bir deneyeceğim.Eğer değişim yapılmazsa da böyle kullanacağız artık

azsxd

azsxd

Üye
Lolipopta ram kullanımı nasıl kitkatta 2gb bulan kullanımlar oluyordu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Polonya ROM una mı geçtiniz. Anladım henüz Türkiye romuna gelmedi galiba. Hayırlı olursun bir şikayetinjz var mı geçtikten sonra

Son düzenleme:

Üst Alt