Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
ben ındırıyorum şu an. şu benim 701 deki kasa olsa içinde s4mini yada herhangi bi en az 2gb ram olan bi android cihazın çipseti rami vs olsa hiç bişeye değişmem. nokia kendini bitirdi ama o telefon tasarımı kasası elde duruşu tutuşu bi başkaydı. şimdi o potansiyel bi iphone birde htcde var.

google drive dan indiriyorum maks 380 hız veriyor ustune cıkartmıyor

telefondan bende indiremedim

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Onemli olan o temalarin uygulanmasiydi. O oluyosa sorun yok. Ortalama kac ram kulaniyor ve pil kullanimi nasil
Valla pil kullanimi romu atali 1 saati gecti romu atinca 53du suan 41 aktif kullanimda

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

• Beğen
Tepkiler: Salihabdullahh ve baskahmet
Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
Kardeim romu bnde kurdum ama şöyle bi sıkıntı var bnde . çoğu yer beyaz olmuş bu hoşuma gtti ama beyazın üstndeki yazı da beyaz bu sebepten dolayı okunmuyor sende öyle bi sıkıntı var mı acaba ??

Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
Ultraslan kardeşim bana bi yardım eder misn ?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Kardeim romu bnde kurdum ama şöyle bi sıkıntı var bnde . çoğu yer beyaz olmuş bu hoşuma gtti ama beyazın üstndeki yazı da beyaz bu sebepten dolayı okunmuyor sende öyle bi sıkıntı var mı acaba ??

Dostum bu v3. 1 i var onuda kur ama duzelmez buyuk ihtimalle cunku yama olmus

• Beğen
Tepkiler: Salihabdullahh
Salihabdullahh

Salihabdullahh

Üye
Kardeşim onu nerden kurcağız OTA kurmuyor ki ?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ben 3. 1 i kurdum ama inanin cok bisey yok hatta 2. 5 daha iyi bu arada tema 2. 5 ta degistiriliyor 8 tema var dedigim gibi 2, 5 ve bjnun arasindaki tek fark beyaz ayrica klavye buyuk geldi klavyeyi degistirmek zorunda kalacaksiniz bazi yerler yazida beyaz oldugundan okunmuyor mesaj ign oldu tr apk kopyalayin..
Kisaca 2. 5 e geri donecem
V3.1i nasi kurcaz usta
Xda da link var ben teldeyim su an orada bulabilirsin linki 10 mg lik bisey

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar ben 3. 1 i kurdum ama inanin cok bisey yok hatta 2. 5 daha iyi bu arada tema 2. 5 ta degistiriliyor 8 tema var dedigim gibi 2, 5 ve bjnun arasindaki tek fark beyaz ayrica klavye buyuk geldi klavyeyi degistirmek zorunda kalacaksiniz bazi yerler yazida beyaz oldugundan okunmuyor mesaj ign oldu tr apk kopyalayin..
Kisaca 2. 5 e geri donecem

Xda da link var ben teldeyim su an orada bulabilirsin linki 10 mg lik bisey
2.5 dahami iyi usta onda pil sorunu vardi heralde

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Romu bende yeni kurdum kendime gore az bisey editleyip farklilastiracam az bisey karistirayim bakalim neler cikacak

Üst Alt