baskahmet
Üye
Ss at valla merak ettm heryerisen bilirsin valla benim şuanlık iyi gidiyor bakalım![]()

Ss at valla merak ettm heryerisen bilirsin valla benim şuanlık iyi gidiyor bakalım![]()

Vaay. Cok guzel yapmislar. Tema uygulanuyor mu uygylaniyorsa uygulayip ss atarmsn biraz ugrascan ama
bir de kac ram kullaniyorSen hangi beyaz yeri diosun hala anlamadimbeyaz kısım dediğim işte o bıldırım cubugundaki beyaz kısım ve ayarlar kısmındaki arka plan yoksa menu tabıkıde beyaz olmaz. neyse ındırıyorum bı kosede kalsında kurmam
şimdi baktımda gerçek s5de lollipop aynı o şekil beyazmış, çok saçma şeffaf her zaman daha iyidir. hadi onu geçtim onu kullanıcıya bıraksa daha iyi olurdu

Kac mb ram kullanio romSen hangi beyaz yeri diosun hala anlamadim![]()
Gecmis olsun kardesimmerhabaaa burdan baskaahmete sesleniyorum. Telefonun elinde kalıcak dedin sistem değil kendisi elimde kaldıtelefonun iç ekranı kırıldı media market pert e çıkardı şimdi samsung galaxy e5 aldım artık s4 mini konularından ayrılıyorum by by
![]()
Ooo super. İnse bende deniycem inmiyo. Ayrica customun uzerine mikurdun sen
AL Sana tema ahmet![]()
Ploikinin istune kurdumOoo super. İnse bende deniycem inmiyo. Ayrica customun uzerine mikurdun sen
Bildigin inmiyoNasil inmiyo
kac mb ram kullanioFark etmiyo neyin ustune kurarsan kurşimdi indirip sd carta atıp wipe factory yapıp sd carttan seçip oluyormu yoksa stock kurcam sonra mı v3 yuklıcem
Bi cevap verkac ram kullanioFark etmiyo neyin ustune kurarsan kur
616 mb goruntu atamadim :/Bi cevap verkac ram kullanio
Ayni ama gorunumu simdi tam s5 lollipop olmus. Amainmiyor telden616 mb goruntu atamadim :/