Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
beyaz kısım dediğim işte o bıldırım cubugundaki beyaz kısım ve ayarlar kısmındaki arka plan yoksa menu tabıkıde beyaz olmaz. neyse ındırıyorum bı kosede kalsında kurmam

şimdi baktımda gerçek s5de lollipop aynı o şekil beyazmış, çok saçma şeffaf her zaman daha iyidir. hadi onu geçtim onu kullanıcıya bıraksa daha iyi olurdu

Son düzenleme:
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
beyaz kısım dediğim işte o bıldırım cubugundaki beyaz kısım ve ayarlar kısmındaki arka plan yoksa menu tabıkıde beyaz olmaz. neyse ındırıyorum bı kosede kalsında kurmam

şimdi baktımda gerçek s5de lollipop aynı o şekil beyazmış, çok saçma şeffaf her zaman daha iyidir. hadi onu geçtim onu kullanıcıya bıraksa daha iyi olurdu
Sen hangi beyaz yeri diosun hala anlamadim :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

AL Sana tema ahmet :D

djraghav

djraghav

Üye
merhabaaa burdan baskaahmete sesleniyorum. Telefonun elinde kalıcak dedin sistem değil kendisi elimde kaldı :D telefonun iç ekranı kırıldı media market pert e çıkardı şimdi samsung galaxy e5 aldım artık s4 mini konularından ayrılıyorum by by :(

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
merhabaaa burdan baskaahmete sesleniyorum. Telefonun elinde kalıcak dedin sistem değil kendisi elimde kaldı :D telefonun iç ekranı kırıldı media market pert e çıkardı şimdi samsung galaxy e5 aldım artık s4 mini konularından ayrılıyorum by by :(
Gecmis olsun kardesim

magnumxx

Üye
bildirim çubuğuna düşen bildirimler beyaz çerçeve içerisinde ve ayarlarda arka plan beyaz çirkin duruyor

djraghav

djraghav

Üye
sağol allahtan 6 ay geçmemişti de 630 tlmi geri verdiler D:

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Nasil inmiyo

magnumxx

Üye
şimdi indirip sd carta atıp wipe factory yapıp sd carttan seçip oluyormu yoksa stock kurcam sonra mı v3 yuklıcem

Üst Alt