Okursunuz falan diye öyle mediatek 6592 octa core işlemciyi anlatıyor sileyimmi?Bu neydi şimdi ☺
Bence geç dokunmatik daha iyiBen 1023 kullanıyorum değer mi ki 1025 e geçmeye yeni güncelleme yi mi bekleyim
Başka sürüm apk yükleTitanium backupta yetersiz alan uyarisi alıyorum sürekli çözümü varmi
Hepsinde aynıBaşka sürüm apk yükle
Sizde normal tarayıcı ile maxicep sayfasında kasiyormu aşağı inersin bnde kasiyor?Titanium backupta yetersiz alan uyarisi alıyorum sürekli çözümü varmi
Bence geç dokunmatik daha iyi
Aldım ama kalıp dosya şeklinde açılmıyor yani@ÇaRşI 2387 sen rootlamadan önce çince reco ile yedek aldın mı? aldıysan korkma yaw. brick olsada çözümü bulmuşuz
Bende kasmıyor ama aşağı yavaş iniyorSizde normal tarayıcı ile maxicep sayfasında kasiyormu aşağı inersin bnde kasiyor?
Dokunmatik güzel de oyunlarda fark ediliyor Samsung tablet var ayni oyunu oynarken anlaşılıyor fark
nasıl yani cwmod klasörünün içi dolu muAldım ama kalıp dosya şeklinde açılmıyor yani
Cinceyle alamadım klasörün içi hep boş orjinal recoveryle aldımnasıl yani cwmod klasörünün içi dolu mu
Çinceyle neden alamadin 3,4 dakikada alması lazım BN denemiştim başarılı bir şekilde alınmıştı yedekCinceyle alamadım klasörün içi hep boş orjinal recoveryle aldımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam@ÇaRşI 2387 dalvik chace temizle sorun ortadan kalkar. benim ücretli olduğu halde bir kere öyle yapmıştı
) @ÇaRşI 2387 @YaşlıTaşCocuk54 @memo4535 
Çok Teşekkürler ben zamanında 8-10 dosyayı sildim olmadı belki bunlar olur*****ÖNEMLİ******
Evet arkadaşlar tel brick oldu kurtardım dedim ya az önce. Sebonun rootsuz yedeğinde olmayıp benim yedeğimde olan su (yani root) dosyalarının yerlerini keşfetmiş bulunmaktayım. Yani tele hard format atılsa bile güncelleme alınamıyordu. Şimdi ise çözüme gelelim.
(Çözümü buldum) @ÇaRşI 2387 @YaşlıTaşCocuk54 @memo4535
1)Rootlu telefonunuza root browser ı marketten indirin açın root yetkisi verin
2) sırası ile system/bin klasörüne girin ve ".su dosyası, .ext klasörü" bu 2 dosyası silin.
3) sonra system/xbin klasörüne girin ve "su, sugote,sugote-mksh,su policy" bu 4 dosyası silin.
4) telefona hard format atın ve güncellemeleri alın![]()
belki değil kardeş çözdüm diyorum yaw sanaHocam
Çok Teşekkürler ben zamanında 8-10 dosyayı sildim olmadı belki bunlar olur
yedekleri karşılaştırdım. oda hart formattan sonra yedek aldı bende. ama benim yedeğimde bu dosyalar fazla.