Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon kafayı yedi off şuna bak herşeyden iki tane gösteriyor

jeosalih

jeosalih

Üye
Siz neyin peşindesiniz ki hala. Güncelleme istiyorsanız zaten son sürümlü yedeği paylaştım recoveryden yükleneni. Rootsuz cihaz kullanamam diyorsunuz hem roottan kurtulmak mı istiyorsunuz? Şimdilik güncelleme isteyen benim yedeği kursun romu değil. Yeni güncelleme geldiğinde ozaman ben size yeni çözümler sunacağım inşallah. Kafamda birçok fikir var. Uygulamak için güncelleme gelmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve ÇaRşI 2387
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım sabahı bekliycem Rom için...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Siz neyin peşindesiniz ki hala. Güncelleme istiyorsanız zaten son sürümlü yedeği paylaştım recoveryden yükleneni. Rootsuz cihaz kullanamam diyorsunuz hem roottan kurtulmak mı istiyorsunuz? Şimdilik güncelleme isteyen benim yedeği kursun romu değil. Yeni güncelleme geldiğinde ozaman ben size yeni çözümler sunacağım inşallah. Kafamda birçok fikir var. Uygulamak için güncelleme gelmesi lazım.
Eywallah üstad

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Miui rom bekleyen arkadaşlar. Rados mudur nedir o arkadaşa selam osun. Romu tamamen kendi yapmış gibi gösteriyor. Buyrun orjinal idolx+ için rom size hemde miu sitesinden.

• Beğen
Tepkiler: memo4535, caneira07, ÇaRşI 2387 ve 1 kişi daha
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Miui rom bekleyen arkadaşlar. Rados mudur nedir o arkadaşa selam osun. Romu tamamen kendi yapmış gibi gösteriyor. Buyrun orjinal idolx+ için rom size hemde miu sitesinden.

Türkçe dil varmı bide twrp ile yükleyin diyor?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bide stable mi beta falan da yazmış bazıları ? İndiriyom şuan ama

jeosalih

jeosalih

Üye
Türkçe dil varmı bide twrp ile yükleyin diyor?
sorun orada zaten arkadaşım twrp 2.3.6 ile yüklenecek. Discovery 2 de çalışan twrp yok ki. Bunun için zaten miyi v5 i kimse yükleyemedi. Yani discovery 2 için twrp 2.3.6 bulunmadan boşuna bekliyorsunuz.
Bide stable mi beta falan da yazmış bazıları ? İndiriyom şuan ama
Arkadaşım beta zaten romun orijinali beta. Rodos beta olan şeyi stabil halemi getirecek üreticileri dağa getirememişken. Bence hiç indirme. O linki verme sebebim sadece telefonunuz brick olacak diye sizi uyarmaktı.
İptal ettim indirmeyi zaten yavaş indiriyordu Şubat 13 de eklenmiş link 19 u olcak yok kendi düzenlemem yazmış sabaha upload ederim yazmış linki de o siteye atayimda admin görsün
Gerek yok belki adam bişiler ekliyordur kendi çapında hevesini kırma. Fakat o rom yüklenemez twrp yok çalışan çünkü.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
sorun orada zaten arkadaşım twrp 2.3.6 ile yüklenecek. Discovery 2 de çalışan twrp yok ki. Bunun için zaten miyi v5 i kimse yükleyemedi. Yani discovery 2 için twrp 2.3.6 bulunmadan boşuna bekliyorsunuz.
İptal ettim indirmeyi zaten yavaş indiriyordu Şubat 13 de eklenmiş link 19 u olcak yok kendi düzenlemem yazmış sabaha upload ederim yazmış linki de o siteye atayimda admin görsün

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel/TCL 6043D. Yazınca bizi discovery 2 çıkıyor neden uyumlu değil yazılımı mı farklı telefonların?

jeosalih

jeosalih

Üye
Hiç bir fikrim yok. Yazılımla alakası olmaz ki. Misal aynı model bir pcye istersen win8 istersen win7 kurarsın. Yani donanımlarında ufak bi fark var bence. İdolx+ için çalışan recoveryler bunda çalışmıyor. xda sitesinden yalan olmasın 7 farklı recovery flashladım tele çalışmıyor.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir fikrim yok. Yazılımla alakası olmaz ki. Misal aynı model bir pcye istersen win8 istersen win7 kurarsın. Yani donanımlarında ufak bi fark var bence. İdolx+ için çalışan recoveryler bunda çalışmıyor. xda sitesinden yalan olmasın 7 farklı recovery flashladım tele çalışmıyor.
Aynen bnde o Twrp leri denedim dokunmatigi çalışmıyor du bu arada ana sayfayi düzenledim düzenliyorum

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
@ahsemetvil
MIUI V5 romu kurdum çok stabil çalışıyor yazmış kendi romundan daha iyi yazmış @jeosalih

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
O değilde galeride herşey den 2 tane var illa formatmı atayım bütün herşey silincek off

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisinden bi baksana klasörü kopyalamışındır. sorun o değil ise galeri verileriniz sil uygulamalardan
İmkanı yok çünkü 4.5 gb videolar falan herşeyi 2 tane gösteriyor 1.5 gb yer var telefonda dün veriyi sil dedim genede aynı

jeosalih

jeosalih

Üye
İmkanı yok çünkü 4.5 gb videolar falan herşeyi 2 tane gösteriyor 1.5 gb yer var telefonda dün veriyi sil dedim genede aynı
cleanmaster ı yükle marketten çift resimleri bulma özelliği var. biriki tıkla halledersin

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
@YaşlıTaşCocuk54 çince recoveryden nasıl yedek alınıyordu ya sıralama nasıldı

Üst Alt