Özgecan Aslan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baby_face_

baby_face_

Üye
Bunların cezasını adalet değil halk vermeli, çıkaracaksınız meydana taşlayarak öldüreceksiniz. Bakın bakalım birdaha cesaret ediyorlar mı....

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:sahan: allahsız psikopat herif bu herife insan diyecem ama içim demeye elvermiyor malesef :( bu adama bir ömür boyu hapis verecenki adalet yerine gelsin

Baydırman

Baydırman

Moderator
Her kim bir mümini kasden öldürürse onun
cezası, içinde ebedi kalacağı cehennemdir!
Kur'an-ı Kerim | Nisa 93 #OzgecanAslan

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende yazmak isterdim ama yazamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yok arkadaş yok idam gelmeden bu ülkede hiçbir şey yolunda gitmez :ünlem: her ne suçtan olursa olsun suçu işleyen o ipte sallanacak arkadaş o ipin ucuna düşecek kişi ben de olsam o idam gelecek arkadaş gelecek işte o kadar............

The Pancar

The Pancar

Üye
Yok arkadaş yok idam gelmeden bu ülkede hiçbir şey yolunda gitmez :ünlem: her ne suçtan olursa olsun suçu işleyen o ipte sallanacak arkadaş o ipin ucuna düşecek kişi ben de olsam o idam gelecek arkadaş gelecek işte o kadar............
Öldürmek Allah'ın işidir.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

kapadokyalıusta

Üye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun özgecan kardeşimizin böyle yaratıkları idam veya hadım etme yerine direk bu zulme uğrayan insanların ailesine verilmesi bence devletin vereceği cezadan daha ağır olur düşüncesindeyim

Son düzenleme:
zombaka

zombaka

Üye
ne şeriatı idam sadece şeriat ülkelerindemi var hem ben vatan hainleri ve teröristler dışındada idama da karşıyım bu adama ver ağırlaştırılmış mühebbetı yeter

Baydırman

Baydırman

Moderator
idam olmamalı. idam çok kolay. ölecek kurtulacak. hem dünyada hem ahirette cezasını çekmeli.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bende yazmak isterdim ama yazamıyorum...
hayırdır sen bu aralar bi sakinleşmiş bir durulmuşsun :ehe
ne şeriatı idam sadece şeriat ülkelerindemi var hem ben vatan hainleri ve teröristler dışındada idama da karşıyım bu adama ver ağırlaştırılmış mühebbetı yeter
şeriatta her suçlu idam edilmez kısas uygulanır bu bir, ikincisi her kısas da uygulanacak diye bir kaide yok isterse mağdur taraf suçluyu affedebilir bu iki, nedense mağdur olan biz olunca suçlu idam edilsin, başkası olunca idama karşıyız edebiyatı bu dünyada revaçta bu da üç...

Örnek vereyim, Annen veya baban atm den emekli maaşını çekerken gasp edilse ve oluşan arbedede Allah göstermesin hayatını kaybetse, ve sen de o an gaspçıyı yakalasan ne yaparsın???
Samimi bir şekilde cevabını bekliyorum.
İdam olamaz avrupa birliğine girnek içib r.t.e kaldırdı idamı apoda kurtuldu
Mustafa cığım profilinde gördüğüm kadarıyla yaşın 17 ( doğru olduğunu göze alarak) istersen sen siyasi konulara hiç girme :)

• Beğen
Tepkiler: Dede, MFBtpl53 ve Mesut Aktaş
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
hayırdır sen bu aralar bi sakinleşmiş bir durulmuşsun :ehe

şeriatta her suçlu idam edilmez kısas uygulanır bu bir, ikincisi her kısas da uygulanacak diye bir kaide yok isterse mağdur taraf suçluyu affedebilir bu iki, nedense mağdur olan biz olunca suçlu idam edilsin, başkası olunca idama karşıyız edebiyatı bu dünyada revaçta bu da üç...

Örnek vereyim, Annen veya baban atm den emekli maaşını çekerken gasp edilse ve oluşan arbedede Allah göstermesin hayatını kaybetse, ve sen de o an gaspçıyı yakalasan ne yaparsın???
Samimi bir şekilde cevabını bekliyorum.

Mustafa cığım profilinde gördüğüm kadarıyla yaşın 17 ( doğru olduğunu göze alarak) istersen sen siyasi konulara hiç girme :)
17 olabilir ama youtubdan izleye izleyede öğrenebiliyoruz bnde öyle bilgilendim

SHS

SHS

Üye
Önce hadım etcen sonra kazığa oturtcan öyle iple idam olmaz, hem bu alemde hem öbür tarafta acı çekmeli

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Önce hadım etcen sonra kazığa oturtcan öyle iple idam olmaz, hem bu alemde hem öbür tarafta acı çekmeli
yavaş la Metin :ehe

hiç bir işkencenin ceza olarak uygulanmasını doğru bulmuyorum, o zaman devletler başlı başına bir cani olur, ama hadım etme kısmına katılıyorum..

Ayrıca ilahi adaletin yerini bu dünyadaki hiç bir adalet sistemi tutamaz, çünkü diğer tarafta caniye savunma hakkı bile verilmiyor. Bunu da ayeti kerimeden öğreniyoruz..

Bismillah..
8- Diri diri toprağa gömülen kıza sorulduğunda,

9- "Hangi günahtan dolayı öldürüldü?" diye.
Tekvir 8-9

Cenabı hak, kız çocuğunu diri diri toprağa gömeni muhatap alıp sormuyor bile. Muhatap alınan mağdur olan, neden gömüldüğünü gömene değil gömülene soruyor... Bu adalet sistemi de insanın içini rahatlatıyor.. ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Dede, MFBtpl53 ve 3 diğerleri
minoo

minoo

Üye
Yeniden yasa düzenlenmesi lazım. Herkes biliyor bir gecede ne yasaların çıktığını, revize edildiğini. Çok zor değil yani bu iş.
Tecavüz suçluları için idam gelmeli. Ne af, ne bir şey. İdam tamamen gelirse o kötü. Çünkü tecavüz suçlularından çok siyasiler idam edilir. Tarihte de gördük bunun örneğini. Yasanın tecavüz suçluları için düzenlenmesi gerek. Yeter bıktık artık. O kızın tek suçu yalnız başına toplu taşıma aracına binmek. Lanet olsun artık yolda arkamıza baka baka yürüyoruz. Kadın olmak bu kadar ucuz olmamalı.

Karabulut cinayetinde de ayaklandık oo kıyametler koptu herkes sokağa döküldü, noldu şimdi o pisliğe?
Öldü mü, kaçırıldı mı, birileri mi göz yumdu belli değil. Olan o kıza ve ailesine oldu.

Tecavüz zanlıları için idamı her türlü destekliyorum. Birkaç vakada gebersin 3-5 kişi, o zaman nasıl caydırıcı olduğunu hepimiz görürüz.
Kimse cesaret edemez! Devlet de artık bu kadar pisliğe göz YUMAMAZ!

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Emre

Üye
idam edilmeli bu soysuzlar
bunlar zaten şuan cezaevinde bip bip yemiştir

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
idam idam diyorsunuz da idam gelse suana kadar oldugu gibi yine sayisiz masum insan ipe giderdi haksiz yere. ayrica birakin da hayatinin kalanini surunerek gecirsin bu pislik herif. iki tarafta da iskence gorsun

SHS

SHS

Üye
Yeniden yasa düzenlenmesi lazım. Herkes biliyor bir gecede ne yasaların çıktığını, revize edildiğini. Çok zor değil yani bu iş.
Tecavüz suçluları için idam gelmeli. Ne af, ne bir şey. İdam tamamen gelirse o kötü. Çünkü tecavüz suçlularından çok siyasiler idam edilir. Tarihte de gördük bunun örneğini. Yasanın tecavüz suçluları için düzenlenmesi gerek. Yeter bıktık artık. O kızın tek suçu yalnız başına toplu taşıma aracına binmek. Lanet olsun artık yolda arkamıza baka baka yürüyoruz. Kadın olmak bu kadar ucuz olmamalı.

Karabulut cinayetinde de ayaklandık oo kıyametler koptu herkes sokağa döküldü, noldu şimdi o pisliğe?
Öldü mü, kaçırıldı mı, birileri mi göz yumdu belli değil. Olan o kıza ve ailesine oldu.

Tecavüz zanlıları için idamı her türlü destekliyorum. Birkaç vakada gebersin 3-5 kişi, o zaman nasıl caydırıcı olduğunu hepimiz görürüz.
Kimse cesaret edemez! Devlet de artık bu kadar pisliğe göz YUMAMAZ!

Çok sinirliyim abi, bizimde bacımız anamız var, parçalayasım geliyo bu tür hayvanları, gece uyuyamıyorum

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aslında konuya şu şekilde değinmek istiyorum ben; İdam diyoruz doğru; lâkin ağır ceza hükmünden ötürü ceza alan şahıs idam edilecek ki bu durum toplumda kendiliğinden bir olgu uyandıracak o da nedir diyecek olursak; '' haaa demek ki bu suçu işlersek cezamız bu olacak hmmm'' diye her insan bir düşünecek ve bu ceza hükmü süregeldikçe suç oranlarında azalma olacağını öngörüyorum (Kendimce) :bilmm Ama bu idam konusu siyasi makamlar gereğince geri getirilmesi zor olur çünkü burası Türkiye ve Müslüman bir ülke burada cinayet işlenemez gibi siyasi bir gerekçe gösterilerek idam tasarısı geri çevrilecektir :( :bilmm

0MG90

0MG90

Üye
Bu pislik insanlar 3-5 yıl yatarım çıkarım hapisten düşüncesi ile böyle yapıyorlar. Bu ülkeye idam gelmeli artık ki adam olsunlar. Yazık günah cidden haberi okudum içim ürperdi o kadar karşı koymaya çalışmış kız.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt