Özgecan Aslan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
    Konu Sahibi
Özgecan Aslan
Çoğumuz haberler de görmüşüzdür genç bir kız haysiyetsiz kişiler tarafından öldürüldü.Adalet Bakanlığına bu kişilerin en ağır ceza almaları için imza kampanyası başlatıldı.Siz de destek olun en azından hayatları demir parmaklıklar da çürüsün !!

Kaynak:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: BurHiv

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cennete uğurladığımız kardeşimiz yakinen memleketten tanıdık bir kardeşimiz. Haber ile hepimiz üzüntü içerisindeyiz.Lakin bu durumu kabullenmek zor bu nedenle öfkemizin oldukça sert olduğunu şahsımca bildirmek isterim. Bu tip insanların toplum ve hayatta yerleri olmadığını belirterek bu zihniyetteki insanların Önce Allah'a Sonra da Yüce Türk Adaletine havale ediyorum.

Saygılarımla. :(

Güle güle #özgecanaslancennete

Küfür hakaret içerikli mesajlar yazmadan tepkinizi ortaya koyabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty, ___kaptan___ ve OttomaN TigeR
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
münevver karabulut ve birkaç örnekte vardı onların katillerinede ağır cezalar verilecekti fakat bazı odak noktaları o canilerin avukatlığına soyundu(feyzioğlu gibi), tepkiyi orada da koymalıydık..

• Beğen
Tepkiler: Dede
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bunun gibi insanları allah ıslah etsin,dinsiz imansız pislik herifler hiç mi korkmadılar bu günahın hesabını nasıl vereceklerini...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
münevver karabulut ve birkaç örnekte vardı onların katillerinede ağır cezalar verilecekti fakat bazı odak noktaları o canilerin avukatlığına soyundu(feyzioğlu gibi), tepkiyi orada da koymalıydık..
KArdeşim bak orda uyarı yazdım değil mi ? konuyu farklı yerlere çekmeyelim Lütfen silmiyorum mesajını örnek olsun

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
KArdeşim bak orda uyarı yazdım değil mi ? konuyu farklı yerlere çekmeyelim Lütfen silmiyorum mesajını örnek olsun
örnek aynı abi konu ilede çok alakalı olduğunu düşünüyorum, ama herneyse silinedebilir

xmustx

xmustx

Üye
Bu kampanya linki:

Bu arada bakmadan geçen giden bunu kabul edendir!
Ben o adamı aydın görmüyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu kampanya linki:

Bu arada bakmadan geçen giden bunu kabul edendir!

Ben o adamı aydın görmüyorum
ne aydını ? adamın ne iş yaptığını bir araştır önce..

xmustx

xmustx

Üye
Neye ithafen akıl verdin ?
Facebook sayfasında adama soruyorum.cem garipoğlu noldu tık yok.aydın görmüyorum demek bu adamda aydınlık adına hiç birşey görmüyorum manasında

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
avukat adama aydın dediğin için olabilir.

xmustx

xmustx

Üye
Ben ne diyorum arkadaş? Ne olduğunu bilmesem neden soru sorardım ki ?
Neyse kampanya için imza gerekiyor.kopyala yapıştır yaparak sosyal medyada sesimizi duyuralım.duymayan kalmasın

SHS

SHS

Üye
Bu canileri önce hadım edip sonra idam etmeliler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bu canileri önce hadım edip sonra idam etmeliler
Şu ülkede hala kayıp olarak bilinip tecavuz edilip gömülmüş kaç kızımız vardır.Bu sadece 1 örnek.Bunu yapanları yaptıranları bunları yetiştirenleri asmadan bu ülke düzelmez.Bu nasıl müslüman ülke.Kelimeler yetersiz kalıyor İDAM geri gelsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim düşüncem bu ahlaksızlığı yapanların aileside suçlu sayılmalı bir insan en fazla bu kadar kötü bir iş yapacak kadar kötü Yetiştirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4 ve Silinen Üye 988579
SHS

SHS

Üye
Zaten babası da işin içinde, balık baştan kokar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve B.A.R.O.N
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sonra neden AB'ye giremiyoruz :kotu: Millet Avrupada evlerinin kapısını kilitlemiyor bizim ülkede olan olaylara bak sonrada utanma.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun. Diyorum ya! Kısasa kısas, aynısını bunlara yapacaksın ki ibret olsun. :(

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, Emrgncy ve B.A.R.O.N
Emrgncy

Emrgncy

Üye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, gss_adnan, MFBtpl53 ve 4 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
Böylesini şehir meydanında bir kütüğe bağlasınlar. Halk darp etsin, taşlasın, hıncını alsın. Leşi koksun orada birkaç gün. Sonra belediye gelip pisliği temizlesin, leşini de sağa sola dağa taşa gömsün.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt