Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
basılı tutmakla alakalı değil kardeşim yan tarafında on/off düğmesi var ordan açıyon sol üstte ışık var o yanması gerekiyo ama yanmıyo. üstteki büyük düğmeler sadece foto çekmek için onlara basmanın anlamı yok :) pilide doğru aldım kağıdında yazıyo hangi tür pil kullanılca saattçi aynısını taktı ama açılmıyo işte :)

nazmican6180

Üye
Bnmde btkulaklık bile çalışmaz die düşünüodum o bile çalışmıştı

najanaja

najanaja

Üye
cihaz açılmıyo sorun orda telde değil yani :) cihaz açılsa tel elbet onu görecekte açılmıyo ki :) az önce satıcıya sordum bu adam cvp ları hep geç veriyo bekliyem bakalım ne dicek :)

nazmican6180

Üye
Şimdi onlarda gecedir

nazmican6180

Üye
Ben olsam şimdiye parçaladıydım.3 ay bekle adama yaz ürün bozuk gelsin varmı böle adalet bee kardeşim bidaha alırken dikkat et china post air mail ile al onda en geç 25 gün sürdü benim hemde heryerde takip edebiliosun

• Beğen
Tepkiler: najanaja

nazmican6180

Üye
Bu arada ben resim atamıyorum siz nasıl atıyorsunuz

nazmican6180

Üye
Olmuyor yetkinİz yok dior

nazmican6180

Üye

nazmican6180

Üye
Hah şimdi oldu

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
cihaz açılmıyo sorun orda telde değil yani :) cihaz açılsa tel elbet onu görecekte açılmıyo ki :) az önce satıcıya sordum bu adam cvp ları hep geç veriyo bekliyem bakalım ne dicek :)
Abi haftaya bakalım işte cihaza. Gerçi o zamana kadar çözersin sen onu :D

nazmican6180

Üye
Bnmki z3 kardeş

nazmican6180

Üye
Ama bende z1 de var onun kaplarında genellikle arkası kapalı

najanaja

najanaja

Üye
Ben olsam şimdiye parçaladıydım.3 ay bekle adama yaz ürün bozuk gelsin varmı böle adalet bee kardeşim bidaha alırken dikkat et china post air mail ile al onda en geç 25 gün sürdü benim hemde heryerde takip edebiliosun
yok ya 2 dolarlık şey ondan takmıyorum ben gelmesini bile ummuyodum en azından geldi :) buda chinapost la geldi zaten :) noldu bilmiyorum bi yerlerde kayboldu yolu şaşırdı heralde, baya geç geldi :) ona bakarsan saat 15 günde gelmişti bazı ürünleri takip edemiyosun ama sanırım sisteme işlemiyolar benim saat görünmüyodu hep çinde görünüyodu bi baktım geldi :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
yok ya 2 dolarlık şey ondan takmıyorum ben gelmesini bile ummuyodum en azından geldi :) buda chinapost la geldi zaten :) noldu bilmiyorum bi yerlerde kayboldu yolu şaşırdı heralde, baya geç geldi :) ona bakarsan saat 15 günde gelmişti bazı ürünleri takip edemiyosun ama sanırım sisteme işlemiyolar benim saat görünmüyodu hep çinde görünüyodu bi baktım geldi :)
Benim de şimdi 4 ürünün 2 si china post ile geliyor hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
bugün başka bi pille denedim resmen bozuk bu alet :vur satıcı da msj gönderdi bi video çekip gönderebilirmisin diye biz sana yardımcı olacaz demiş :) bozuk işte anasını satayım neyine yardım edecen :) yenisini göndersen bi 3 ayda onumu bekliyim hevesim kursamda kaldı vazgeçtim kumanda falan istemiyom artık :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sen video çek yolla abi olmadı yenisini bana yollar ben seve seve beklerim :D

Üst Alt