kamil5028347
Üye
ses açma kapadan yakınlaşıp uzaklaşma yok yine elle ekrana dokunarakPeki kamera açıldığıda fotoğraf veya vide olsun ses açma kapamadan yakınlaşıp uzaklaşma varmı varsa süper olur ekrandan zor oluyor
ses açma kapadan yakınlaşıp uzaklaşma yok yine elle ekrana dokunarakPeki kamera açıldığıda fotoğraf veya vide olsun ses açma kapamadan yakınlaşıp uzaklaşma varmı varsa süper olur ekrandan zor oluyor
bu kötü işte en azından benim içinses açma kapadan yakınlaşıp uzaklaşma yok yine elle ekrana dokunarak
şuana kadar rastlamadım sürdürülüyor yazısına kamera hızlı bir şekilde açılıyor diğer uygulamalarda da rastlamadım dahaYükleyenler Multitasking de iyileştirme var mı yani şu sürdürülüyor yazısı var mı hala
Hocam ses kaydedici var mı ?şuana kadar rastlamadım sürdürülüyor yazısına kamera hızlı bir şekilde açılıyor diğer uygulamalarda da rastlamadım daha
ses kaydedici var şimdi gördüm onudaHocam ses kaydedici var mı ?

İyi ya hiç değilse 3. parti uygulama kurmaktan kurtulacağızses kaydedici var şimdi gördüm onuda![]()

cevap verilmiş zaten benim daha yazmama gerek kalmamışGörünen köy kılavuz istemez.gelmeden önce de diyordum fiyasko olucak diye,herkes anladı sen fanboyluğa devam
şuanda yokKilit ekranına gif ekleyemiyoruz galiba hala?![]()
Hocam peki kamera uygulamasında video çekerken durdur devam ettir seçeneği var mı ?şuanda yok
o da yok maalesefHocam peki kamera uygulamasında video çekerken durdur devam ettir seçeneği var mı ?
Kilit ekranına gif ekleyemiyoruz galiba hala?![]()

Bu arada WindowsPhoneMania adlı sitede sistemi hackleyerek Lumia 625 e güncellemeyi yüklemişler. Bu işlem için de Microsd kart gerekliymiş, düz taban mıyım neyim bu ne şanssızlık.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burada ki yöntemle yüklersem gelecek güncellemeleri alabilir miyim? Ki nasıl yükleyeceğimi anlayabileceğim bir dil değil aslında ama neyse.![]()
Bu işlemin 480x800 çözünürlüğü üzerindeki cihazlar ve mikro sd kart girişi olmayan cihazlarda işe yaramamaktadır(480*800 üzeri garanti edilmemektedir.)Bu arada WindowsPhoneMania adlı sitede sistemi hackleyerek Lumia 625 e güncellemeyi yüklemişler. Bu işlem için de Microsd kart gerekliymiş, düz taban mıyım neyim bu ne şanssızlık.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Riskli olduğu için içerik kaldırılmıştır. Denemek riske rağmen denemek isteyenler olursa yukarıdaki linki ziyaret edebilir.
Biz nasıl yapabiliriz?Bu işlemin 480x800 çözünürlüğü üzerindeki cihazlar ve mikro sd kart girişi olmayan cihazlarda işe yaramamaktadır(480*800 üzeri garanti edilmemektedir.)
Arkadaşlar çok baait bir yolla yapmışlar bu işlemi. Uygulama üzerinden cihazlarını 630 veya 730 gibi gösterip mikro sd ile telefona yüklemişler ve güncellemeyi almışlar.
Güncelleme alınan uygulama yaptıkları modifiye ise
Kod:HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetingName "PhoneManufactrerModelName"=z domyślnej na "RM-976_1161" HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetingName "PhoneFirmwareRevision"=z domyślnej wersji na "02040.00019.14484.24002" W razie nie wykrycia aktualizacji należy sprawdzić czy mamy brand operatora t.j. przechodzimy do HKLM\SYSTEM\Platform\DeviceTargetingName i sprawdzamy wartość PhoneMobileOperatorName , jeżeli mamy inną wartość niż 000-PL, to musimy na taką zmienić Wartości z: •Lumii 730 cv pl "PhoneManufacturerModelName"="RM-1040_1021" "PhoneFirmwareRevision"="02040.00021.14521.550 02" w razie niewykrycia spróbować na 02040.00005.14391.36001

Gabriel Aul bu sabah twitterda bununla ilgili açıklama yaptı. Bu özelliğin çok istendiğini bildiklerini ve üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ne zaman veya hangi yapıda olacağını ise söylemedi.W10 u beklememin tek sebebi OTG ydi gelene kadar bekliycem artık. Cevap verdiğin için sağol bu arada.
Multitaskingde sorun olsa bile bu aşamada hiç bşr şeyi ifade etmez ki kullananlar çoğunlukla bu soruna rastlamadıklarını belirtiyor.Yükleyenler Multitasking de iyileştirme var mı yani şu sürdürülüyor yazısı var mı hala