Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
630 güncelleme kontrolü yapıyorum ama bulduğu bişey yok henüz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şimdi bu slow fast vs muhabbetini ve İnsider uygulamasından birini seçtikten sonraki işlemler nasıl yürüyecek bununla ilgili olarak ilk mesaja bir açıklama yazsak güzel olur, önceki güncelleme gibi doğrudan mı olacak nasıl olacak kafam karıştı :karisti: @Sensation @papakudioflu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Güzel kardeşim yukarıda açıkladım ya; fast ve slow'un bağlantı hızınla ilgisi yok.
Tamamen stabilite anlayışıyla alakalı.
Yapılan düzenlemeler hemen güncelleme olarak bana yansısın diyorsan FAST'ı seç, yok ben ağır ama biraz daha emin gideceğim diyorsan SLOW'u seç.

Kusura bakmayın o kadar mesaj içerisinde göremedim ben şimdi fasti seçerek indiriyorum iptal edebilir miyim peki bunu

Rainesto

Rainesto

Üye
Bu arada 8 gb telefonu olan arkadaşlar ne yapacak 2 gb civarı sistem var zaten nasıl 8 gb boş yer olacak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Resmen ayrım var. Lumia 1520 ve 930 amiral gemi. 520 en çok satan model. 925 en beğendikleri model. Ama hiçbirine verilmemiş güncelleme :dry:

Tom Warren da özellikle belirtmiş.
Öncellikle alt seviye cihazlara hendeği atlatarak zor kısmı halletmeyi hedeflemişler.
Yani diğer cihazlar zaten sorunsuz olarak ve kolaylıkla alacak.
Muhtemelen önümüzdeki haftaiçi o listeye yeni cihazlar da eklenecek.

skynet

Üye
Vay arkadaş en tepe modellere bile verilmemişken biz en iyisi unutalım

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
Öncellikle alt seviye cihazlara hendeği atlatarak zor kısmı halletmeyi hedeflemişler.

Önümüzdeki haftaiçi mi :( yarın olsaydı bari

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve Rock Ve Roll
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
İçim karardı :D

ykd96

ykd96

Üye
Şimdi bu slow fast vs muhabbetini ve İnsider uygulamasından birini seçtikten sonraki işlemler nasıl yürüyecek bununla ilgili olarak ilk mesaja bir açıklama yazsak güzel olur, önceki güncelleme gibi doğrudan mı olacak nasıl olacak kafam karıştı :karisti: @Sensation @papakudioflu

Insider a kayıt olucaksın şuan mobilim link veremiyorum
Windows Insider uygulamasını kurucaksın insider hesabınla giriş yapıcaksın. Fast slow seçenekleri çıkıcak karşına get preview builds e tıklayınca sonrada kurulumu gerçekleştiriceksin

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
1320 ye bir ayar cekerler heralde hafiza sorununa

dakamon

dakamon

Üye
Önümüdeki hafta çok uzak ya bence o kadar beklemezler. Şu an bu cihazlar yeni cihazlar ve piyasada dierlerine naszaran daha az olan cihazlar. Öncelikle bunları aradan çıkarırlar sonra diğer alt modelleri tek tek aradan çıkarırlar serverlar ağırlaşmasın yoğunluktan diye olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

zbahadir

Üye
8gb yer istemesinin nedeni zaten var olan bir işletim sistemi ve içerikler olduğu için yükleme yapmadan önce diğer içeriği yedeklemesi gerekiyor yani harmanlama için alan ihtiyaç var. İşlem bittiğinde Windows 8 silinecek ve boş alan geri kazanılacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet 512 cihazlardan göç etmeli artık :D

Üst Alt