Ya güncellemeleri bizim cihazlar sorunsuz alacak nasılsa o yüzden diğer cihazlara öncelik verdiler sanırım.1520 bile güncellemeyi alamadı ki![]()
Nedeni o dur tabiki de sabredemiyorum artıkYa güncellemeleri bizim cihazlar sorunsuz alacak nasılsa o yüzden diğer cihazlara öncelik verdiler sanırım.

Başka haftalara kaldı diyelimbugün liste genişlermi yoksa başka günlere kaldıysa işimize bakalım
Notlarresim atacam bitsinde
Ooo geliyor mu yoksaGabe birkaç birşey yazmış 1520 hakkında anlamadım bakar mısınız

En çok sorulan soru 1520 ve 930a neden güncelleme gelmediği. Yakında gelecek demişGabe birkaç birşey yazmış 1520 hakkında anlamadım bakar mısınız
Yakında kelimesinden bu kadar nefret etmedim.En çok sorulan soru 1520 ve 930a neden güncelleme gelmediği. Yakında gelecek demiş
Kesin bir tarih verin artık ya.İşte bende onu merak ediyorum telefonu sıfırlasak bile 8GB alan olmuyor kiyer açamıyorum 8 gb yalnız 630 var.......

lumia 830 da 6.14 gb var ve şuan yüklüyorİşte bende onu merak ediyorum telefonu sıfırlasak bile 8GB alan olmuyor ki![]()
Hevesimiz kursağımızda kaldıBaşka haftalara kaldı diyelim