Bazı arkadaşlar 925e geldi demiş ama925 için henüz aktif değil
Güzel kardeşim yukarıda açıkladım ya; fast ve slow'un bağlantı hızınla ilgisi yok.
Tamamen stabilite anlayışıyla alakalı.
Yapılan düzenlemeler hemen güncelleme olarak bana yansısın diyorsan FAST'ı seç, yok ben ağır ama biraz daha emin gideceğim diyorsan SLOW'u seç.
Tamam işte 1316 dakikanın dolmasına 6 saat varAdam bulmacanın çözümünü açıklamış arkadaşlar
Başka yorumlar çıkarmayın![]()
Resmen ayrım var. Lumia 1520 ve 930 amiral gemi. 520 en çok satan model. 925 en beğendikleri model. Ama hiçbirine verilmemiş güncelleme![]()
Bence hiç dokunma daha iyi.Kusura bakmayın o kadar mesaj içerisinde göremedim ben şimdi fasti seçerek indiriyorum iptal edebilir miyim peki bunu
Tom Warren da özellikle belirtmiş.
Öncellikle alt seviye cihazlara hendeği atlatarak zor kısmı halletmeyi hedeflemişler.
Yani diğer cihazlar zaten sorunsuz olarak ve kolaylıkla alacak.
Muhtemelen önümüzdeki haftaiçi o listeye yeni cihazlar da eklenecek.
yarın olsaydı bariŞimdi bu slow fast vs muhabbetini ve İnsider uygulamasından birini seçtikten sonraki işlemler nasıl yürüyecek bununla ilgili olarak ilk mesaja bir açıklama yazsak güzel olur, önceki güncelleme gibi doğrudan mı olacak nasıl olacak kafam karıştı@Sensation @papakudioflu
Hafıza kartı kullanmaları gerekiyorBu arada 8 gb telefonu olan arkadaşlar ne yapacak 2 gb civarı sistem var zaten nasıl 8 gb boş yer olacak
Önümüdeki hafta çok uzak ya bence o kadar beklemezler. Şu an bu cihazlar yeni cihazlar ve piyasada dierlerine naszaran daha az olan cihazlar. Öncelikle bunları aradan çıkarırlar sonra diğer alt modelleri tek tek aradan çıkarırlar serverlar ağırlaşmasın yoğunluktan diye olabilir.Tom Warren da özellikle belirtmiş.
Öncellikle alt seviye cihazlara hendeği atlatarak zor kısmı halletmeyi hedeflemişler.
Yani diğer cihazlar zaten sorunsuz olarak ve kolaylıkla alacak.
Muhtemelen önümüzdeki haftaiçi o listeye yeni cihazlar da eklenecek.
Aynen öyle ya önümüzdeki hafta oldu yineİçim karardı![]()

Bazı arkadaşlar 925e geldi demiş ama925 için henüz aktif değil
gecenin kahramın arkadaşımız herhalde ilk önce kurup ssleri paylaşacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziniyor şuanda