Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bir yandan telefondan giriş yapmaya çalışıyorum diğer taraftan da pc de sayfa yenileme iyice kafa gitti :D

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Sevindim gerçekten :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
dagilin beyler adam buttona giderken kalp krizi gecirmis. Joe abimiz hastaneye götürüyormus.:sahan:

Peocawe

Peocawe

Üye
Tahminen gelirse 9-10 dan sonra gelir. Heyecanı aşıladılar, bi kaç saate millet doruktayken patlatırlar bombayı. :D

Bay H

Bay H

Üye
Ulan adamlara laf ettik güncellemeyi veriyorlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, SamilGoktas ve Serhan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaştan sizden bol bol ekran görüntüsü bekliyorum. Malum ben gibi bazı arkadaşlar yüklemeyecek.

• Beğen
Tepkiler: versino2, braayn ve SamilGoktas
saynesim

saynesim

Üye
Herkes bence hazır olsun bugün gelecek

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Mutluluk böyle bir şey olsa gerek. Microsoft bize küçük şeylerle mutlu olmayı öğretiyor :)

zbahadir

Üye
Saat belli mi arkadaşlar?

Bilgisayar Manyağı

Üye
Atarız da yoruldum giriş yapmaktan fark eden yazsın

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Şarjdan çıkardım power banka taktım saha hızlı doluyor gelirse hazırlıksız yakalanmayalım :D

rainman3545

rainman3545

Üye
Şu anda konuyu okuyanlar: 63 (Üye: 43, Misafir: 18)
erdal8142 , Insegnante Pnkyo , Sensation , hrnblt , Mr.H , braayn , saynesim , efeler12 , kamuraN021 , wpfurkan , Dexter Morgan , papakudioflu , zaakaan , Peocawe , trepcan , dakamon , sazobalı , narnia16 , SamilGoktas , Esendağlı , ArMaGeDdOn_87 , KenanK , capkino06 , og1907 , osmanmert94 , kayahan35 , ...decode... , yunus-emre-6606 , a.emre , astala_61 , afwerker , dgnert , ko4fun , okarael42 , ustaca73 , tgoksen1 , dogan64 , technocu1 , versino2.
Rekora gidiyoruz forum çökecek :))

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Sanki birileri yoklama alıyor :)

braayn

braayn

Üye
Arkadaştan sizden bol bol ekran görüntüsü bekliyorum. Malum ben gibi bazı arkadaşlar yüklemeyecek.
aynen bende öyle beklemedeyim kuranlar ss paylaşsınlar bol bol birde video gelirse tadından yenmez işde :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Takipçi Satın Al

Üst Alt