Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Rudy oran 1.80 h1 2.10
Ali Kemal abi 2.70 h1 2.20 ben Rudye h1 veriyorum :D

Bay H

Bay H

Üye
Tarih vermeden şu ay gelecek ön izleme diye yapılan duyuruları bana yanlış geliyor.

Next Chapter etkinliğinde 27 Şubat günü güncellemeyi yayınlamayı planlıyoruz dese şuan ne bu bekleme işkencesi olacaktı ne de onlar "Coming Soon" diye diye kullanıcıları geçiştirmek zorunda kalmayacaklardı.

Heyecanlı bir bekleyiş olsun diye mi böyle yapıyorlar bilmiyorum ama stresli ve gergin bir bekleyiş yarattıkları kesin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Terbiyesizler heyecanı nefrete dönüştürüyorlar :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bunlar 1 güncelleme verene kadar ios 3 tane güncelleme verdi yanlış bilmiyorsam!!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tarih vermeden şu ay gelecek ön izleme diye yapılan duyuruları bana yanlış geliyor.

Next Chapter etkinliğinde 27 Şubat günü güncellemeyi yayınlamayı planlıyoruz dese şuan ne bu bekleme işkencesi olacaktı ne de onlar "Coming Soon" diye diye kullanıcıları geçiştirmek zorunda kalmayacaklardı.

Heyecanlı bir bekleyiş olsun diye mi böyle yapıyorlar bilmiyorum stresli ve gergin bir bekleyiş yarattıkları kesin.

Ben kendimi Pazartesi'ye göre şartladım, çünkü en geç Pazartesi geleceğini biliyorum.
21 Ocak'taki sunumda köşede yazan 16.2 tarihi boşuna değildi. :tebessüm:

Bay H

Bay H

Üye
Ben kendimi Pazartesi'ye göre şartladım, çünkü en geç Pazartesi geleceğini biliyorum.
21 Ocak'taki sunumda köşede yazan 16.2 tarihi boşuna değildi. :tebessüm:

Abi o tarih evet belki boşa değildi ancak bu şekilde yapmaları bilmiyorum bana yanlış geliyor.

27 şubatta vereceğiz güncellemeyi dese kimse erken verdi güncellemeyi diye sorgulamaz ama şu vaziyette sürekli bir beklenti oluşuyor, sürekli her cümleden bir anlam çıkarılmaya çalışıyor(hatta cümle bile değil sözcük :ehe).

Bilgisayar Manyağı

Üye
eskiden tek telefon olarak bilinene nokia şimdi altı üstü bir önizleme için işkence yaptırıyor :kotu::nono: şuan nokiaya söven onlarca kişi bulabiliriz :D

zaakaan

zaakaan

Üye
13'ünde verip; artık kara Cuma değil, Windows Cuma'sı diyorlarmış. :D Bizim için bir anlamı yok tabi. :)

Bilgisayar Manyağı

Üye
bide nerde o canlı yayın link atsanıza

Bilgisayar Manyağı

Üye
Güncellemeyi Nokia değil Microsoft yapıyor yalnız :)

Nokia kimin Microsoftun değil mi :yavrum: hatta artık telefonlar nokia lumia 625 falan değil lumia 625 diye satılıyor nokia ismi yavaş yavaş kalkıp yerini Microsoft alıuyor :bleh: :D
Güncellemeyi Nokia değil Microsoft yapıyor yalnız :)

Nokia kimin Microsoftun değil mi :yavrum: hatta artık telefonlar nokia lumia 625 falan değil lumia 625 diye satılıyor nokia ismi yavaş yavaş kalkıp yerini Microsoft alıuyor :bleh: :D
la niye 2 tane paylaşıyor bu

Peocawe

Peocawe

Üye

Sen olaya çok yanlış giriş yapmışsın. :D

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1, Rock Ve Roll ve skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

1. Si Nokia Microsoft'un değil
2. Si Nokia Microsoft'un olsa ismi Microsoft olacaktı yani güncellemeyi yine Microsoft yapmış olacaktı
3. Su senin yavrun değilim
4. Sü iki kez bastığın için iki kez paylaşıyor
:)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Bilgisayar Manyağı

Üye
1. Si Nokia Microsoft'un değil
2. Si Nokia Microsoft'un olsa ismi Microsoft olacaktı yani güncellemeyi yine Microsoft yapmış olacaktı
3. Su senin yavrun değilim
4. Sü iki kez bastığın için iki kez paylaşıyor
:)

açılın adam Quadra attı beyler penta vermicem

skynet

Üye
Şu meşhur 19:00'a 19 dk. kaldı belirteyim dedim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt