Ne diyor abi? Sadece bu cihazlara mı gelecek ilk olarak?
Hayır sadece o cihazlara gelmeyecek.
Ancak ilk gelecek dalga içerisinde o cihazların yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. (HTC M8, Lumia 1020, Lumia 1520)
Bunun yanı sıra sonradan çıkan Lumia 830 ve Lumia 930'a da gelebileceği düşünülüyor.
Umarım bu ilk dalgada ilk nesil cihazlara da yer verirler. (Lumia 820, Lumia 920 vs)
512 MB'lık cihazlar ilk dalgada yer almayabilir...

Ben şimdi bir çekindim yayınlanınca kurmak konusunda. Bize verilecek sürümde giderilir, değil mi bu sorunlar?Şirket içi testlerde şimdiye kadar sadece Lumia 1020/1520 ve Htc One M8 for Windows cihazların izlerine rastlanmış. Bu arada geri bildirimlerde dikkat çeken hatalar ise:
Bunlar ilk göze çarpan hata raporları olmuş.
- Glance Screen çalışmaması
- Sessiz saatler uygulamasının alarmı kapatması
- Aşırı pil kullanımı ve ısınma
- Animasyon geçişlerinde hatalar
Bunlar ilk test güncellemesinde görülen sorunlar. Giderilir giderilmediğini bilmiyoruz. Ama bu sorunlarla verecek olsalardı zaten bu kadar bekletmezlerdi.Ben şimdi bir çekindim yayınlanınca kurmak konusunda. Bize verilecek sürümde giderilir, değil mi bu sorunlar?
Aşırı pil kullanımı ve ısınmayı tamda tahmin ettiğim gibi ama testlerde çıkıp raporlanması iyi olmuşŞirket içi testlerde şimdiye kadar sadece Lumia 1020/1520 ve Htc One M8 for Windows cihazların izlerine rastlanmış. Bu arada geri bildirimlerde dikkat çeken hatalar ise:
Çok uzun sürmeyecek diyor yanlış anlamadıysam?Beklemeyi iptal edebiliriz nawzil bugün değil diyor.
Güncellemeyi bu hafta içerisinde alacağız büyük ihtimalle ama o gün bugün değil.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bekleme iptal mi yoksa hala 2 saat içinde bir gelişme olabilir mi?
Şirket içi testlerde şimdiye kadar sadece Lumia 1020/1520 ve Htc One M8 for Windows cihazların izlerine rastlanmış. Bu arada geri bildirimlerde dikkat çeken hatalar ise: