Okumakla adam olunmuyor. Örnek verilecek çok insan var ama söylemek bize düşmez.Okuyup Adam Olmak![]()
Haklısın bu ülkedeki tek mantık okumak eğer bir lise diploman yoksa nükleer fizikte devrim başlatsan bile fayda etmez o diploma olacakOkumakla adam olunmuyor. Örnek verilecek çok insan var ama söylemek bize düşmez.
Espiri Diyorlar Bizim KöydeOkumakla adam olunmuyor. Örnek verilecek çok insan var ama söylemek bize düşmez.

Aynen hocamPlan yok Plan buDoğaçlama yaşıyorum ben.
Ona bakarsak normalde matematik diye bir şey yok. Sayılar yok. İnsanların salladığı bir şey.14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.
bu iki sayı arasında sadece 15 vardır ve 3 e bolunebilir. 3 e bolunebildigi için 15 asal sayı değildir. olmayan bir şeyi kanitladim.
olmadığının kanıtı nedir?Ona bakarsak normalde matematik diye bir şey yok. Sayılar yok. İnsanların salladığı bir şey.
Kanıt mı lazım illa. İki parmağını kaldır bunun nasıl iki tane olduğunu kanıtla, felsefe yap. 1+1 diyeceksin ama bu insanların uydurmasından başka bir şey değil. Yazıda okumuştum verdiğim linkteki o değil ama aynı şeyi anlatıyor gibi. Olmadı az Sci-Fi filmleri izle.olmadığının kanıtı nedir?
tamam biliyorum. kanıt illa lazım değil ama var olan ya da olmayan her şeyin bir ispatı vardır ben bunu demek istiyorum.Kanıt mı lazım illa. İki parmağını kaldır bunun nasıl iki tane olduğunu kanıtla, felsefe yap. 1+1 diyeceksin ama bu insanların uydurmasından başka bir şey değil. Yazıda okumuştum verdiğim linkteki o değil ama aynı şeyi anlatıyor gibi. Olmadı az Sci-Fi filmleri izle.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzatmak istemiyorum ama sayı somut bir şey mi?tamam biliyorum. kanıt illa lazım değil ama var olan ya da olmayan her şeyin bir ispatı vardır ben bunu demek istiyorum.
hayır değil. benim anlatmak istediğimde zaten matematik değil arkadaşın iddiasiUzatmak istemiyorum ama sayı somut bir şey mi?
yazınızda tepeden tırnağa kadar haklısınız. benim amacım asal sayılar vs. değil. arkadaş olmayan şeyin kanıtı olmaz dedi bende gösterdim mesele bu.Neyse anlamadım![]()
He Haydar'ın yazısı tamamyazınızda tepeden tırnağa kadar haklısınız. benim amacım asal sayılar vs. değil. arkadaş olmayan şeyin kanıtı olmaz dedi bende gösterdim mesele bu.
14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.
bu iki sayı arasında sadece 15 vardır ve 3 e bolunebilir. 3 e bolunebildigi için 15 asal sayı değildir. olmayan bir şeyi kanitladim.
Bak bunu yazarak Aynı Yıldızın Altında yı hatırlattın bi ara yine izleyeyim onu14 ile 16 arasında sonsuz tane sayı vardır.