Hedefiniz nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İleride belirleyeceğim sektörde uzmanlaşmış, parmakla gösterilen bir tasarımcı olmak ve aşık olduğum kızla evlenmek...

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve Furkan Emekli

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Okumakla adam olunmuyor. Örnek verilecek çok insan var ama söylemek bize düşmez.
Haklısın bu ülkedeki tek mantık okumak eğer bir lise diploman yoksa nükleer fizikte devrim başlatsan bile fayda etmez o diploma olacak

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Açıkça söylemek gerekirse hayattan 3 şey istiyorum maddi açıdan rahat olmak,kişisel hazzımı doyasıya yaşamak ve öbür dünyayı da düşünüp sorumluluklarımı yerine getirmek.bu kadar yani fazlasını allah doyursun :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Plan yok Plan bu :ehe Doğaçlama yaşıyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.

bu iki sayı arasında sadece 15 vardır ve 3 e bolunebilir. 3 e bolunebildigi için 15 asal sayı değildir. olmayan bir şeyi kanitladim.
Ona bakarsak normalde matematik diye bir şey yok. Sayılar yok. İnsanların salladığı bir şey.

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
0MG90

0MG90

Üye
olmadığının kanıtı nedir?
Kanıt mı lazım illa. İki parmağını kaldır bunun nasıl iki tane olduğunu kanıtla, felsefe yap. 1+1 diyeceksin ama bu insanların uydurmasından başka bir şey değil. Yazıda okumuştum verdiğim linkteki o değil ama aynı şeyi anlatıyor gibi. Olmadı az Sci-Fi filmleri izle.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ölmek için yaşıyoruz,bu dünyada mantık mı aranır bırakın matematik varmış yokmuş kimin umrunda olur ki.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar ve Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Aynen ya, amaan banane.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Kanıt mı lazım illa. İki parmağını kaldır bunun nasıl iki tane olduğunu kanıtla, felsefe yap. 1+1 diyeceksin ama bu insanların uydurmasından başka bir şey değil. Yazıda okumuştum verdiğim linkteki o değil ama aynı şeyi anlatıyor gibi. Olmadı az Sci-Fi filmleri izle.

tamam biliyorum. kanıt illa lazım değil ama var olan ya da olmayan her şeyin bir ispatı vardır ben bunu demek istiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Neyse anlamadım :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
yazınızda tepeden tırnağa kadar haklısınız. benim amacım asal sayılar vs. değil. arkadaş olmayan şeyin kanıtı olmaz dedi bende gösterdim mesele bu.

0MG90

0MG90

Üye
yazınızda tepeden tırnağa kadar haklısınız. benim amacım asal sayılar vs. değil. arkadaş olmayan şeyin kanıtı olmaz dedi bende gösterdim mesele bu.
He Haydar'ın yazısı tamam
O da varlık felsefesi ile tartışılır aslında ama ben uzatmıycam artık

-Emre

-Emre

Üye
14 ile 16 sayıları arasında asal bir sayı yoktur.

bu iki sayı arasında sadece 15 vardır ve 3 e bolunebilir. 3 e bolunebildigi için 15 asal sayı değildir. olmayan bir şeyi kanitladim.

14 ile 16 arasında sonsuz tane sayı vardır.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve ogzhnoTr
Takipçi Satın Al

Üst Alt