Fatih Aydın'ın Cansız Bedeni Bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Aydın'ın Cansız Bedeni Bulundu
9 aydır bulunamayan Fatih Aydın, metruk bir harabede ölmüş halde bulundu, ölümünün üzerinden aylar geçmiş, yapılan otopsi sonucunda, şahsın Fatih Aydın olduğu tespit edildi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.
1 çocuğu sahip çıkmayan anne babası şimdi dost hayatımı yaşıyorsunuz, içki mi içiyorsunuz, artık utanmadan yediğiniz haltlara devam edin. Hepsi şimdi susuyor, söyledikleri çelişiyor, bu çocuğun ölümünde suç ortakları zindanda kahrınızdan ölmeyi hak ettiniz, umarım tez zamanda tespit edilir.

• Üzüldüm
Tepkiler: Dobraokuyucu

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Defnedildi somuru:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dobraokuyucu

Üye
Kim bu, neden bu kadar olay oldu?

Ben ölsem bu kadar olay olur muydu?

Kimsenin öldüğüne falan da inanmıyorum, oturup akşama kadar para alıp car car bağırıyorlar televizyonlarda. Şurada kırk elli kişiyi cebine üç kuruş koyup cenaze namazı mı kıldırtamayacaklar.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Kim bu, neden bu kadar olay oldu?
Garip bir çocuk, Narin Güran gibi öldü gitti ama yüzde 1 kadar olay olmadı.
Ben ölsem bu kadar olay olur muydu?
Normal bir şekilde ölen bu kadar olay olmaz, çok kişinin başı yanacak.

Kimsenin öldüğüne falan da inanmıyorum, oturup akşama kadar para alıp car car bağırıyorlar televizyonlarda. Şurada kırk elli kişiyi cebine üç kuruş koyup cenaze namazı mı kıldırtamayacaklar
Normalde bu tarz olaylara Müge Anlı bakar, polis bazı karmaşık olayları aydınlatmak için bu programlara izin verebiliyor, yoksa Esra Erol'un işi zaten show.

Adli tıp raporuna göre ölen kişi Fatih Aydındır. Aksi bir durumda zaten çocuk kimsesiz ve olayın üzeri kapatılmıştır, denebilir.

Ölüm sebebi araştırılıyor, olayda parmağı olanlar cezalandırılması gerekiyor, son aşamaya gelindi, olayın cinayet olduğu üzerinde duruluyor ve suçlular aranıyor.

Üst Alt