Tavsiye Taşınabilir şarj tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir şarj tavsiyesi
Merhabalar. Taşınabilir şarj aleti almak istiyorum. Telefonum samsung s4 mini, sanırım 1900 mAh. Telefonumu 1 kere şarj etse yeter bunun için alacağım şarj aleti kaç mAh olmalı ? Çok fazla para verebileceğimi sanmıyorum maalesef, 2600 mAh şarj aletleri 30 lira gibi bir fiyata alınabiliyor internetten baktığım kadarıyla, 2600 mAh bir şarj aleti benim telefonumu kaç kere şarj eder acaba? Bu konularda oldukça bilgisizim, cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler!
cevap verebilecek olan var mı ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Buyur kardeşim. Eğer 1 ay bekleyebilirim dersen aliexpress den almanı kesinlikle tavsiye ederim yarısından da az fiyata getirirsin.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Buyur kardeşim. Eğer 1 ay bekleyebilirim dersen aliexpress den almanı kesinlikle tavsiye ederim yarısından da az fiyata getirirsin.
şu siteye güvensem bende alacağım telefon ve aksesuarları da ışte alamıyorum uzun iş

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hepsiburadada 10 Amperleri Vardı Paraya Kıy İyisini Al Pişman Olma Almişken İyisi Olsun 70 TL Cıvarı 10 Amperini Rahat BUlursun

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
şu siteye güvensem bende alacağım telefon ve aksesuarları da ışte alamıyorum uzun iş
Benim 12. ürünüm bugün kargoya verildi :D Sen düşün artık :D Ayrıca POWERBANK marka 5600 mah aldım birtane 15 liraya :D Sapasağlam da çalışıyor. :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Benim 12. ürünüm bugün kargoya verildi :D Sen düşün artık :D Ayrıca POWERBANK marka 5600 mah aldım birtane 15 liraya :D Sapasağlam da çalışıyor. :D
ürün konusunda sıkıntı yok satıcılar sorun :(

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim tavsiye için ama 1 ay bekleyemem ne yazık ki :(
hepsiburadada 10 Amperleri Vardı Paraya Kıy İyisini Al Pişman Olma Almişken İyisi Olsun 70 TL Cıvarı 10 Amperini Rahat BUlursun
Para olsa tabi ki kıyarım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok teşekkür ederim tavsiye için ama 1 ay bekleyemem ne yazık ki :(

Para olsa tabi ki kıyarım :kıskıs:
:) Valla Kardeşim İleride Pişman Olursun Bence Bekle Derim En Son 10 Amperini 70 Tlye Görmüştüm Dolar Çok Pahali Bekle Bence

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Parende_N

Parende_N

Üye
gittigidiyorda orjinal samsung 2600 mah 23 tl,ücretsiz kargo

caps6

caps6

Üye
Xiaomi 10400 mAh aldım memnunum telefonu 4 defa şarj ediyor.65 liraya almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Xiaomi 10400 mAh aldım memnunum telefonu 4 defa şarj ediyor.65 liraya almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Aynen Bende Alırsam Bunu Alacağim Ne Zamandırda Takip Ediyorum :thumbup: @
Bussey Kardeşim Kaçirma Bence Bak En Fazla 70 Tl Bekle Al S5 İ Filan 3 4 Kere Şarj Eder

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tamam o zaman bunu bir not edeyim ben çok teşekkür ederim :smdance::bud::sirit:
Ne Demek :tebessüm: Bu Akşam 23:59 a Kadar Alanlara 3 Değil 4 Hiç Değil Tam 5 KG Bal Hediye Ediyoruz Efenim Hayırlı Akşamlar :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Bussey
0MG90

0MG90

Üye
Parana kıy buradan al

oltulumustafa

oltulumustafa

Üye
İlk başlarda ben de bu site hakkında olumsuz düşünüyordum, fakat Huawei Honor 6 için başka hiç bir yerde kılıf bulamadım, mecburen bu siteden sipariş verdim. Kılıf yaklaşık 1 ay sonra geldi. Fakat ne yazık ki, kılıf gelene kadar telefonu satmıştım, kılıf elimde kaldı. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Bussey ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İlk başlarda ben de bu site hakkında olumsuz düşünüyordum, fakat Huawei Honor 6 için başka hiç bir yerde kılıf bulamadım, mecburen bu siteden sipariş verdim. Kılıf yaklaşık 1 ay sonra geldi. Fakat ne yazık ki, kılıf gelene kadar telefonu satmıştım, kılıf elimde kaldı. :bigstar:
:kop::kop::kop:

enes-1907

enes-1907

Üye
ben GP marka kullanıyorum.Bende tablette olduğu için 10000 Mah aldım hem telefon için çıkışı var hemde tablet için...Gp marka bulabilirsen piyasada GP marka öneririm.10000 mah 120 TL ye aldım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt