Tavsiye Taşınabilir şarj tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
ben GP marka kullanıyorum.Bende tablette olduğu için 10000 Mah aldım hem telefon için çıkışı var hemde tablet için...Gp marka bulabilirsen piyasada GP marka öneririm.10000 mah 120 TL ye aldım.
120 lira vermem çook zor teşekkürler yine de

enes-1907

enes-1907

Üye
Ben marka olarak örnek verdim GP markasının daha düşük amperli olanını ucuza bulabilirsiniz
Merhabalar. Taşınabilir şarj aleti almak istiyorum. Telefonum samsung s4 mini, sanırım 1900 mAh. Telefonumu 1 kere şarj etse yeter bunun için alacağım şarj aleti kaç mAh olmalı ? Çok fazla para verebileceğimi sanmıyorum maalesef, 2600 mAh şarj aletleri 30 lira gibi bir fiyata alınabiliyor internetten baktığım kadarıyla, 2600 mAh bir şarj aleti benim telefonumu kaç kere şarj eder acaba? Bu konularda oldukça bilgisizim, cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler!
cevap verebilecek olan var mı ?
alacağın şarj aleti atıyorum 3800 mah ise telefonun iki kere şarj eder :)

bunu alabilirsin telefonun 1 kere rahat şarj eder hatta 1 kere daha etmek istersen %25 civarını da doldurur.

Bussey

Üye
    Konu Sahibi
ben GP marka kullanıyorum.Bende tablette olduğu için 10000 Mah aldım hem telefon için çıkışı var hemde tablet için...Gp marka bulabilirsen piyasada GP marka öneririm.10000 mah 120 TL ye aldım.
Ben marka olarak örnek verdim GP markasının daha düşük amperli olanını ucuza bulabilirsiniz

alacağın şarj aleti atıyorum 3800 mah ise telefonun iki kere şarj eder :)

bunu alabilirsin telefonun 1 kere rahat şarj eder hatta 1 kere daha etmek istersen %25 civarını da doldurur.
o zaman GP markasinin dusuk amperlerine bakabilirim. Cok tesekkur ederim zaten 1kere sarj etse yeterli olucak benim icin :):)

Takipçi Satın Al

Üst Alt