Sen yüklerin dimiHocam arkadaslarin yapamadigi bi ince nokta var ama ne o nokta onu cozemedik
Biz bu yedeği 2 gün önce aldık özel msj ile birbirimize dağıttık denedik geliştirdikleri öyle yayinladik. Ama kısmet iste.hocam üzülmeye gerek yok. bozulan telefon olsun ne olacak. denemeseydim içimde kalırdı. bozulsun yapılır elbet
Xposed yüklenmiyor brick oluyor recovery den factory reset yapınca düzelir bende olduTmm saolun lanet olası bu tele gravity box bile yukleyemiyorsun birşey yapacağım zaman cokkorkuyo insan hemen brick oluyor
Konuya uyarı yaz tecrübeli kişiler denesin bricknolabilir deXposed yüklenmiyor brick oluyor recovery den factory reset yapınca düzelir bende oldu
Ilk sayfya bak eklendiKonuya uyarı yaz tecrübeli kişiler denesin bricknolabilir de
Baktimda garip bir türkçe ile kırmızı yazıyı ben bile anlamadımIlk sayfya bak eklendi
one yawSiz bilirsiniz ben karışmıyorum o kadar anlamamİste o recovery ile yukleriz sisteme sonra üstüne orjinal recover i kurdukmu tamamdir
En azindan tehlikesiz olur
Xda da falan yazıyorlar rom yüklemeden önce ordan baktım copy yaptımBaktimda garip bir türkçe ile kırmızı yazıyı ben bile anlamadımone yaw
Ya zaten yedek hali var bizde yedeği yükler niye ugrasalim kiİste o recovery ile yukleriz sisteme sonra üstüne orjinal recover i kurdukmu tamamdir
En azindan tehlikesiz olur