Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

memo4535

memo4535

Üye
Neyse artik rahatiz kac aydir ariyoduk kendimiz ürettik :D

• Beğen
Tepkiler: jeosalih

jeosalih

jeosalih

Üye
@nis1382 yukleyebildin mi sorun var mı

nis1382

Üye
hocam ben hala yükleyemedim. denedim denedim artık pes ettim olmadı olduramadım. açılmıyor. verem etti. herşeyi kontrol ettim recoveryleri 2 sinide denedim hem 7mblık olanı hemde orjinal olanı olmadı

jeosalih

jeosalih

Üye
7 MB lık olan oluyor. Bütün dosyaları tanittigundan emin ol 5 tik olacak. SP de yeşil daire çıktığı haldemi acilmiyor

memo4535

memo4535

Üye
Kardesim telefonu baglican format ta starta bascan yesil ok gelince telefonu cikarcan sonra download a bascan 5 sn icinde telefonu baglican al oldu iste

nis1382

Üye
evet herşey tamam en son yeşil dairede çıkıyor telefonu ayırıyorum açmayı deniyorum yine hüsranla sonuçlanıyor.

jeosalih

jeosalih

Üye
Hicmi tepki vermiyor telefon

nis1382

Üye
hiç artık şarj ekranıda gelmiyor. tık yok

jeosalih

jeosalih

Üye
Biseyi eksik yapıyorsun yaninda degilimki neyi eksik yaptığını anlayim. Tekrar dene 5 tane tik olsun 5 dosyanın da yerini tanıt flash toola tanitmiyosundur. Oluyor cm nku. Hic olmadı bukonudanalcatelin orj romu var onunyukle amantanitmiyon bence

nis1382

Üye
alcatelin orj rom unu sp flash tool la yükleyebilir miyim? eğer yüklenirse hemen denerim.

jeosalih

jeosalih

Üye
Evet bu konuda anlatılıyor en basta

nis1382

Üye
tamam teşekkür ederim

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ellerinize sağlık beyler. Sayenizde root-rom işlerine giren tüm Discovery 2 kullanıcıları rahat edecek. :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Ellerinize sağlık beyler. Sayenizde root-rom işlerine giren tüm Discovery 2 kullanıcıları rahat edecek. :maxicep:
Yukledinmi kardeş sen 3 kişi başarıyla yükledi 2 kişi tel açılmıyor diyor biseyi eksik yapıyorlar sen yuklediysen 4 olacak tabi bu bizim bildiğimiz kaç kişi indirdi bilmiyoruz

smtksby

Üye
Beyler birşey sorucam diyelim benim telim brick oldu bunla kurtarabilir miyim

jeosalih

jeosalih

Üye
Elbette ROM bu

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Yukledinmi kardeş sen 3 kişi başarıyla yükledi 2 kişi tel açılmıyor diyor biseyi eksik yapıyorlar sen yuklediysen 4 olacak tabi bu bizim bildiğimiz kaç kişi indirdi bilmiyoruz
Yok hocam ben yüklemedim. Cihaz güncel zaten. Yeni güncelleme çıkınca anca bu yöntemle güncelleme alabileceğiz.

Üst Alt