baskahmet
Üye
Bu dedigimi yap acilmazsa20 dakika işim var sonra yaparım o sıra açılmaya çalışsın
Bu dedigimi yap acilmazsa20 dakika işim var sonra yaparım o sıra açılmaya çalışsın
Allahalla bir sorun var ama o dediğimi yap 2 mesaj gerideheey açıldı ama maaselef gene durduruldu diyor bildirim çubuğundan yarlara girebiliyorum başka bişey yapamıyorum
bunu yaptım zatenSd cartta rom ve gaps varsa bunuda dene. Cwm gir ordaki wipe data ve cache yap. Mounst and storegeden format/system yap sonra kur rom ve gapps kurduktan sonra wipe data ve cache yap reboot de
Hee tamambunu yaptım zaten
bilmiyorum valla benden bu kadarCm11 iyi kullanabilirsinstock ta kalmak istemiyorum ki s5 bi süre sonra kasıyor cm11 i önerirmisiniz ?
Unofficial indirip denedinmi aynı gapps ile o micro modular ve unofficial?rusya var zaten
tekrar kur üzerine cm12 kurmayı denerusya var zaten
Bana oldu stock kullan biraz, sonra cwm yükle philz touch son sürüm yükle tüm sistami sil wipe değil bak tüm sistem (hafıza kartını silme yanlışlıkla ) sonra en son çıkan cm 12 ile mini gapps ı yükle olur.evet ve açılmadı gene
bu güncellemeleri her gün kurmak adamı cinnete getirir![]()

aslında yayımcı dalga geçiyor resmen isterse fix halin de güncellemeleri yayınlar ama indirin ve kurun diyorNiye hergun kuruyorsun?
Haftada bir kurabilirsin yani bu kullanıcının inisiyatifinde![]()
ben uzun zamandır lolipop kurmuyom elimde 4.4.4 miui rom var onunla takılıyorum