Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
heey açıldı ama maaselef gene durduruldu diyor bildirim çubuğundan yarlara girebiliyorum başka bişey yapamıyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
djraghav

djraghav

Üye
Sd cartta rom ve gaps varsa bunuda dene. Cwm gir ordaki wipe data ve cache yap. Mounst and storegeden format/system yap sonra kur rom ve gapps kurduktan sonra wipe data ve cache yap reboot de
bunu yaptım zaten

djraghav

djraghav

Üye
stock ta kalmak istemiyorum ki s5 bi süre sonra kasıyor cm11 i önerirmisiniz ?

djraghav

djraghav

Üye
vazgeçtim ya çok kısa bi süre stock ta kalayım şu sorun neden oluşuyor acaba onu merak ettim inşallah bahadır abi bi çözüm bulur

sozer

Üye
Daha önce benimde başıma geldi. Stock rus son romu yukledim. Üzerine cm12 kurdum. Şu an hiçbir sorun yok.

djraghav

djraghav

Üye
rusya var zaten

djraghav

djraghav

Üye
evet ve açılmadı gene

baskahmet

baskahmet

Üye
Sende bir sorun var rom yüklemekten kafayı yemiş telefonun. Bir süre stockta kal

ParTaa

ParTaa

Üye
guncelleme gelmıs :)

reflex

reflex

Üye
evet ve açılmadı gene
Bana oldu stock kullan biraz, sonra cwm yükle philz touch son sürüm yükle tüm sistami sil wipe değil bak tüm sistem (hafıza kartını silme yanlışlıkla ) sonra en son çıkan cm 12 ile mini gapps ı yükle olur.

djraghav

djraghav

Üye
herahngi bir hafta sonu denerim

kaptan23

kaptan23

Üye
bu güncellemeleri her gün kurmak adamı cinnete getirir :)

kaptan23

kaptan23

Üye
Niye hergun kuruyorsun?
Haftada bir kurabilirsin yani bu kullanıcının inisiyatifinde :)
aslında yayımcı dalga geçiyor resmen isterse fix halin de güncellemeleri yayınlar ama indirin ve kurun diyor :) ben uzun zamandır lolipop kurmuyom elimde 4.4.4 miui rom var onunla takılıyorum :)

Üst Alt