3 ay mıTelefon meizu mx4 pro satıcıya smyledim paketün üzerine 30 dolar yaz diye ve sipariş vereli 3 ay oldu bi zahmet gelsin yani

şu saatten sonra cihazda gelmez, para da..Bana veriken kargo no sunu araştırdım ve kargoya verilmemiş bilenenırak gümrüğü kargoda bile değilKardeşim aliexpress den sürekli mal alan biri olarak sana bunu söyleyeyim. Gümrük memurları paketi açıp inceliyor fatura ile karşılaştırıyor ve eline ulaşana kadar 3 kere kontrol ediliyor. Telefon da gümrükten geçmiyor. Takılmıştır büyük ihtimalle. Gümrük memurluğuna gidip bir sor istersen halen burada ise gümrük vergisi verip alabilirsin. %20 kadar bişey. Diğer türlü aliexpress de süre 90 gün. İtiraz edebilirsin geçmediyse.
kargo dhl ye verilmiş bari en azından çinde filan desin ama onuda demiyorYok kargo takip no vermişse kargoya verilmiştir. Ptt kargo nun kötü yanı o. Kargo şehire ulaşmadan hiçbir bilgi girilmiyor.
Ptt kargo sorgulama ile sorguluyorsun kardeşim. Bizim burada herhangi bir ptt şubeye gelmeden göremiyorsun işte sıkıntı orada. Sen paranı geri iste süre dolmadan. Ayrıca şunu da diyeyeim gümrük yasal sınırı 75$ dır.kargo dhl ye verilmiş bari en azından çinde filan desin ama onuda demiyor
Kargoyu internetten dhl nin sitesinden sorguluyorumPtt kargo sorgulama ile sorguluyorsun kardeşim. Bizim burada herhangi bir ptt şubeye gelmeden göremiyorsun işte sıkıntı orada. Sen paranı geri iste süre dolmadan. Ayrıca şunu da diyeyeim gümrük yasal sınırı 75$ dır.