Aliexpress ve ben

Sponsorlu Bağlantılar

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Aliexpress ve ben
aliexpressden telefon aldım. ama işlem süresi 5 günmüş param onaylanmış. dispute açamıyorum nasıl itiraz edebilirim?

zencibitc

zencibitc

Üye
telefon eline geldimi ? ve nasıl geldi gümrükte takılması lazım NORMALDE

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı orada işte ne tel var ne para

zencibitc

zencibitc

Üye
not olarak hediye paketiyle ve faturayı saat yada vs vs gibi göstersen geçerdi satıcıya mesaj at istersen hangi telefonu sipariş etmiştin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
o siteden mal bir ayda gelmiyor mu

zencibitc

zencibitc

Üye
sanmam ben saati 2 haftada aldım

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Telefon meizu mx4 pro satıcıya smyledim paketün üzerine 30 dolar yaz diye ve sipariş vereli 3 ay oldu bi zahmet gelsin yani

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Telefon meizu mx4 pro satıcıya smyledim paketün üzerine 30 dolar yaz diye ve sipariş vereli 3 ay oldu bi zahmet gelsin yani
3 ay mı :ehe
en yakın su kaynağına yönel :) şu saatten sonra cihazda gelmez, para da..

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Sinirlerim bozuldu yaaa ulan varya aliexpress e nesaj atacam ama ingilizcem kıt biraz

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim aliexpress den sürekli mal alan biri olarak sana bunu söyleyeyim. Gümrük memurları paketi açıp inceliyor fatura ile karşılaştırıyor ve eline ulaşana kadar 3 kere kontrol ediliyor. Telefon da gümrükten geçmiyor. Takılmıştır büyük ihtimalle. Gümrük memurluğuna gidip bir sor istersen halen burada ise gümrük vergisi verip alabilirsin. %20 kadar bişey. Diğer türlü aliexpress de süre 90 gün. İtiraz edebilirsin geçmediyse.

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aliexpress den sürekli mal alan biri olarak sana bunu söyleyeyim. Gümrük memurları paketi açıp inceliyor fatura ile karşılaştırıyor ve eline ulaşana kadar 3 kere kontrol ediliyor. Telefon da gümrükten geçmiyor. Takılmıştır büyük ihtimalle. Gümrük memurluğuna gidip bir sor istersen halen burada ise gümrük vergisi verip alabilirsin. %20 kadar bişey. Diğer türlü aliexpress de süre 90 gün. İtiraz edebilirsin geçmediyse.
Bana veriken kargo no sunu araştırdım ve kargoya verilmemiş bilenenırak gümrüğü kargoda bile değil

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok kargo takip no vermişse kargoya verilmiştir. Ptt kargo nun kötü yanı o. Kargo şehire ulaşmadan hiçbir bilgi girilmiyor.

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Yok kargo takip no vermişse kargoya verilmiştir. Ptt kargo nun kötü yanı o. Kargo şehire ulaşmadan hiçbir bilgi girilmiyor.
kargo dhl ye verilmiş bari en azından çinde filan desin ama onuda demiyor

zencibitc

zencibitc

Üye
Satıcıya kesinlikle ulaş.

erko merko

erko merko

Üye
O siteden alsanda eline gelmeyecek ki telefon kardeşim gümrükten geri dönecek boşuna uğraşıyorsun, en azından paranı kurtarmaya çalış

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kargo dhl ye verilmiş bari en azından çinde filan desin ama onuda demiyor
Ptt kargo sorgulama ile sorguluyorsun kardeşim. Bizim burada herhangi bir ptt şubeye gelmeden göremiyorsun işte sıkıntı orada. Sen paranı geri iste süre dolmadan. Ayrıca şunu da diyeyeim gümrük yasal sınırı 75$ dır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Satıcı güvenilirmiydi ? Bir de ne kadara aldın 100 dolar üzeri takılıyor sanırım

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Satıcıya ulaşamıyorum hiçbir ürünü bulunmuyor mesaj yazıyorum geri dönmüyor tel 500 dolar satıcıya ilk aldığım gün faturaya 30 dolar yazmasını istedim satıcı güveni orta nın biraz üstündeydi
Faturaya 30 dolar yazacağını söyledi
Ptt kargo sorgulama ile sorguluyorsun kardeşim. Bizim burada herhangi bir ptt şubeye gelmeden göremiyorsun işte sıkıntı orada. Sen paranı geri iste süre dolmadan. Ayrıca şunu da diyeyeim gümrük yasal sınırı 75$ dır.
Kargoyu internetten dhl nin sitesinden sorguluyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim faturaya 30 dolar yazması bişey değiştirmez. Havaalanında x-ray cihazından geçerken ne olduğu görülüyor ve açılıp bakılıyor. Geçmiş olsun bence şimdiden. Paranı geri alma peşine git hemen. Vakit kaybetme.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
3 ay gitmiş, satıcıya ulaşamıyor, yukarda dediğime geliyorsun malesef..

Takipçi Satın Al

Üst Alt