Aliexpress ve ben

Sponsorlu Bağlantılar

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Arkadaşlar konu ile biraz alakasız olacak ama ben de ebay den Lg G2 nin orjinal kulakligini sipariş etmiştim Koreden gönderildi ve pttnin sitesinden de gonderilen Korea Post sitesinden de nerde olduğunu ne işlem yapıldığını gorebiliyordum korede yapılan islemler dahil. Ayrıca kargo geldiğinde orda yapıştırılan etiket filan olduğu gibi duruyordu kontrol edilmemis ilk açan ben oldum. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun umarım paranı geri alabilirsin.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Arkadaşlar konu ile biraz alakasız olacak ama ben de ebay den Lg G2 nin orjinal kulakligini sipariş etmiştim Koreden gönderildi ve pttnin sitesinden de gonderilen Korea Post sitesinden de nerde olduğunu ne işlem yapıldığını gorebiliyordum korede yapılan islemler dahil. Ayrıca kargo geldiğinde orda yapıştırılan etiket filan olduğu gibi duruyordu kontrol edilmemis ilk açan ben oldum. Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun umarım paranı geri alabilirsin.
baya alakasız oldu çünkü konuda aliexpress nasıl işler demiyor, ürün yok, satıcı kayıp demekte :)

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Hani filmlerde yada dizilerde olur ya hem parayı alor hemde malı aynı ona döndü olay ne para var nede tel

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
@Mesut Aktaş ın dediği gibi olacak bence de. 500€ verdin 50 kuruş da ver su iç kardeşim. 3 ay olmuş 3 aydır napıyordun sen. Ben o kısmı atlamışım. Tamam belki gümrük sınırını bilmiyordun telefonu geçirtmediklerini bilmiyordun peki sipariş verirken alttaki 15-27 gün içerisinde yazısını da mı okumadın?

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Ne bileyim görmedim herhalde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu göz ardı edilecek bişey değil kardeşim. 500$ söz konusu burada. Keşke alışveriş öncesi danışsaydın forumdaki arkadaşlara. Ben Haftada bir ürün sipariş veririm ama şimdiye kadar hiçbiri takılmadı ve 1 ürün dışında sorun olmadı. Neyse olan oldu sen siteye mesaj yağdır kardeşim

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Yapıyorum
tüh yaaaa gitti par ve telefon artık yapacak birşey yok

caps6

caps6

Üye
satıcı dürüstse yardımcı olur daha önce satıcı aynı olmak üzere kılıf,ekran koruyucu almıştım.Kontrol sırasında kılıfın kenarından kesmişler.En basit ürünü bile açıp kontrol ediyorlar.Satıcıya mesaj attım para iadesi yaptı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
satıcı dürüstse yardımcı olur daha önce satıcı aynı olmak üzere kılıf,ekran koruyucu almıştım.Kontrol sırasında kılıfın kenarından kesmişler.En basit ürünü bile açıp kontrol ediyorlar.Satıcıya mesaj attım para iadesi yaptı.
Bende de satıcı yanlış telefon için yollamıştı kılıfı msj attım yenisini ücretsiz yolladı eskisi de bende kaldı ben de karşılığında iyi yorum ve 5 yıldız verdim. Yalnız bu durum farklı. Geri iade süresi zamanaşımına uğramış durumda

bbakkus

bbakkus

Üye
Bende konuya yakın bi soru sorayım 12 ocakta sipariş verdim hafıza kartı 40.66 tlye denk geliyordu o günün dolar kuruyla kargoys verildi diyor ama sahte tracking kodu var 25 -26 gün oldu hala gelmedi ne yapmam lazim ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bende konuya yakın bi soru sorayım 12 ocakta sipariş verdim hafıza kartı 40.66 tlye denk geliyordu o günün dolar kuruyla kargoys verildi diyor ama sahte tracking kodu var 25 -26 gün oldu hala gelmedi ne yapmam lazim ?
Sahte tracking kodundan kastın kardeşim?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Nasıl sahte? Sahte olduğuna nasıl karar verdin?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hangi kargo şirketi ile konuştun?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Satıcıya yazsaydın böyle böyle anlatsaydın. Olmadı o kodu siteye verip siteden paranı geri isteseydin. Satıcıların hepsi sağlam diye bir kaide yok. İyi araştırıp seçeceksin satıcıyı yine olmadı site zaten güveni sonuna kadar veriyor bence.

bbakkus

bbakkus

Üye
ingilizcem kötü satıcıyı da forumdan bi arkadaş önermişti

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Google translate ile yaz kardeşim ben bilmediğim yerde öyle anlaşıyorum ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt