baskahmet
Üye
Sana ben ne diyebilirimki sadece Allah razı olsun der susarımBak bir suru tema paylaştım bölümde
Android Tema - MaxiCep
Bu temada güzel
*SecPop CM12 Theme v1.0 (Samsung Lollıpop Theme) - MaxiCep

Sana ben ne diyebilirimki sadece Allah razı olsun der susarımBak bir suru tema paylaştım bölümde
Android Tema - MaxiCep
Bu temada güzel
*SecPop CM12 Theme v1.0 (Samsung Lollıpop Theme) - MaxiCep

Sana ben ne diyebilirimki sadece Allah razı olsun der susarım![]()
öyle bir seçenek göremedim ben resim ekleme gibi.Profile resim ekleyebılıyormusunuz?
Unoffıcal olanda eklıyordum şimdi işe ekleyemiyorum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öyle bir seçenek göremedim ben resim ekleme gibi.
Bende eklendi abi dediğin şekilde yaptımProfile gir resme tıkla resim ekleme seçeneği geliyor eklıyorsun.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha önce eklemiştim güzel oluyor ama simdi nedense ekleyemıyorum
Bende eklendi abi dediğin şekilde yaptım

Güncellenmiyor link bozuk.Cm updateden de olmuyor.Bu romu müthiş yapmışlar ya destek felan fazlalaşmış müthiş olmuş.Bende foto da eklendiAcaba son güncelleme ile düzelttiler mi
Neyse güncelliyim belki alakası vardır.

Güncellenmiyor link bozuk.Cm updateden de olmuyor.Bu romu müthiş yapmışlar ya destek felan fazlalaşmış müthiş olmuş.Bende foto da eklendi![]()
Galeriden ekledim

Niye kibüyük sıkıntı ama Neyse böyle idare edıcem artık![]()
bende eklendi Allahalla
Niye kibende eklendi Allahalla
Bu arada material lgui temasini kullaniyom lg diye aciliyo tel status bar degisti iyi oldu![]()
Hayir hicbir sorun yokBende lg temasını seçince ayarlar panelinde işlem yaparken durduruldu hatası verıyor.
Sende sorun varmı?
Hayir hicbir sorun yok

Bencede abi olabilir yaBenim rom da sorun var sanirim
Yeni güncellemeyi stock üzerine kurayım bari![]()

Burasi s4 degil s4 mini konusu. Ayrica farkli rom atarsan o imein giderbenim telefon samsung s4 i9505 imei si çakma nokıa 5110 imei si atmışlar şimdi lollipop yapsam imeisi gidermi yoksa başka sorunlar çıkarmı ?
gerçekten sinir bozucu olmaya başladı isyan etcem artık ne zaman rom yüklemeye kalksam hep hata veriyor şu gapps ağlıcam o derece hep burdan sorunsuz şekilde indiriyorum neden böyle ya