yok yahu ne kusuru konu gereksizlerde olmasa neyse de gereksizlere açtım ya sıkıntı yok![]()
valla sitedeki uygulamada en yüksek hangileri varsa onları seçtim![]()

Hmm değiştirmek lazım galiba5900rpm yerine 7200rpm'lik bir disk seçebilirsin.Hdd'den bahsediyorum.
Herşeyi en üst düzeyde seçince fiyatta çok güzel oluyo gerçekten
10bin Tl ye Pc mi olur diyorum içimden 
Kaç yıl götürür acaba
uzun bi süre götürür şahsen
ama iyi bi toplama oldu gibi sanki dmi 
ne kadar uzun işte![]()
uzun bi süre götürür şahsen
ama iyi bi toplama oldu gibi sanki dmi
![]()

valla şöyle söyleyeyim şu nasa vb birimlerin elindeki süper bilgisayarlar biz kullanıcılara sunulana kadar götürürne kadar uzun işte![]()

hemen zengin olman lazım kardeş Hemde hemenZengin olsam alırdım sana kaptan![]()
bu canavarı istiyorum
elimde asus laptop var gta 4'ü oynamak için Pcyi sürekli şarjda kullanıyorum şarjdan çıkarınca oyun kasıla kasıla bir hal alıyor 
götürmezse dava açacağımvalla şöyle söyleyeyim şu nasa vb birimlerin elindeki süper bilgisayarlar biz kullanıcılara sunulana kadar götürür![]()
olmazsa torunum felan açar 
benim için sorun yok valla dava açabilirsin artık benim torunlar uğraşır dava ilegötürmezse dava açacağımolmazsa torunum felan açar
![]()

benim için sorun yok valla dava açabilirsin artık benim torunlar uğraşır dava ile![]()
![]()

bi daha ki sefere bu ekran kartını seçeceğimEkran kartı R9 295x olabilirdi![]()

GTA 5 mi :O pc için çıktı mı ki :OBana GTA 5 atsana
Birde CS: GO

Öyle böyle değil valla çok fena sıkılıyor canımNasıl Bi can sıkılmasıymış arkadaş![]()

hmmsadece klavye 464 tl oda usb girişli usb girişili olanlarını tercıh etmiyorum biyos ayarlarında çalılmış taktıgımda yeni donanın olarak görünüyor
diyer söketliyi tak kullan donanıma filan ekelemeye gerek kalmıyor