Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Schook benden çok yaşayacak valla Aynen yaptım oldu bu Pc yi almak isterim ama almam için ya piyango vuracak bana ya da benim sabancı'nın varisi olmam lazım fiyata bakar mısınız? bilgisayar değil de beşi bi yerde altın alıyoruz sanki
kredi mi lakin öğrenci adamım ben krediyi nasıl ödeyecem devlet baba bile bana burs yerine kredi vermeye kalktı Evet ben bi öğrenciyim orta seviye bilgisayarım var ama bu benim olmalı olmazsa olmaz yani benim olacaksın uleeeeeyn
kredi mi lakin öğrenci adamım ben krediyi nasıl ödeyecem devlet baba bile bana burs yerine kredi vermeye kalktı Evet ben bi öğrenciyim orta seviye bilgisayarım var ama bu benim olmalı olmazsa olmaz yani benim olacaksın uleeeeeyn
tam olarak öyle demiyorum ama keşke benim olsa o bilgisayar diyorum aşırı oyun sever bi vatandaşım ben şu kral oyunları zerre kasmadan oynasam kafidir benim için
tam olarak öyle demiyorum ama keşke benim olsa o bilgisayar diyorum aşırı oyun sever bi vatandaşım ben şu kral oyunları zerre kasmadan oynasam kafidir benim için
valla güzel bilgisayarmış ama elimdeki şuan yetiyor bana ama şimdilik yetiyor ilerleyen yıllarda duruma göre bakacaz kim bilir belki piyango vurur belli mi olur