Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOTE 4'e 5.0 Lollipop yüklenebiliyor mu?
Sponsorlu Bağlantılar
trapdoor
Üye
Konu Sahibi
NOTE 4'e 5.0 Lollipop yüklenebiliyor mu?
Arkadaşlar birçok internet sitesinde Lollipop geldiğini dair yazılar okudum lakin güncelleme ne OTA ile ne de KIES ile geliyor? Şuan NOTE4'ünde SAMSUNG'un kendi romu olan 5.0 lollipop İ.S. kullanan var mı acaba? teşekkür ederim.
Arkadaşlar birçok internet sitesinde Lollipop geldiğini dair yazılar okudum lakin güncelleme ne OTA ile ne de KIES ile geliyor? Şuan NOTE4'ünde SAMSUNG'un kendi romu olan 5.0 lollipop İ.S. kullanan var mı acaba? teşekkür ederim.
Şuan hiç bir note 4 stock lollipop yok daha çıkmadı s4 ile s5 den sonra verecekler diye duydum
Neden son amiral gemisine daha önce verilmedi diye sorarsanız lollipop daha betayken note 4 yeni çıktı s5 için ve s4 için hazırlıklara başlamışlar ve daha önce çıkacak
teknolojibaronu
Üye
Note 4 4.4.4 KitKat'ı ile Lollipop Official arasında neredeyse hiç fark yok. Geçişler ve bildirim paneli harici.