Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
win8.1 de geçici ağ oluşturma...!
Sponsorlu Bağlantılar
iblah60
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin olmadığı bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...
Son düzenleme:
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
önerileri de yazdığına uygun olup olmadığını sen kontrol et, kavrayamadınız derken ben de dahilim fakat mesajım çok açık..
iblah60
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...
elinde hiç wirelessı olan modem yok mu kardeşim? Modemi fişe bağla masaüstüne kablo ile laptopları wireless ile bağla işte. Bu iş için internet GEREKMEZ. Artık hepiniz aynı ağdasınız cs oynayabilirsiniz LAN menüsünden.
elinde hiç wirelessı olan modem yok mu kardeşim? Modemi fişe bağla masaüstüne kablo ile laptopları wireless ile bağla işte. Bu iş için internet GEREKMEZ. Artık hepiniz aynı ağdasınız cs oynayabilirsiniz LAN menüsünden.