win8.1 de geçici ağ oluşturma...!

Sponsorlu Bağlantılar

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin olmadığı bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
önerileri de yazdığına uygun olup olmadığını sen kontrol et, kavrayamadınız derken ben de dahilim fakat mesajım çok açık..

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...
önerileri de yazdığına uygun olup olmadığını sen kontrol et, kavrayamadınız derken ben de dahilim fakat mesajım çok açık..
sen üstüne alınma kardeş...

exp_l0it

exp_l0it

Üye
arkadaşlar konuyu tam kavrayamadınız galiba biz 4 arkadaş internetin bi ortamda cs atmak istiyoruz ve 1 masaüstü 3 tane de laptop var ve ağ oluşturmak istiyorum...

sen üstüne alınma kardeş...
elinde hiç wirelessı olan modem yok mu kardeşim? Modemi fişe bağla masaüstüne kablo ile laptopları wireless ile bağla işte. Bu iş için internet GEREKMEZ. Artık hepiniz aynı ağdasınız cs oynayabilirsiniz LAN menüsünden.

• Beğen
Tepkiler: iblah60
iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
elinde hiç wirelessı olan modem yok mu kardeşim? Modemi fişe bağla masaüstüne kablo ile laptopları wireless ile bağla işte. Bu iş için internet GEREKMEZ. Artık hepiniz aynı ağdasınız cs oynayabilirsiniz LAN menüsünden.
deniycem inşallah olur kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler...

Üst Alt