Püf Noktası Samsung s3 neo oyun

Sponsorlu Bağlantılar

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Ama soyle bir durum var mesala bn s3 neo da gta vice oynayamiyorum. Sebebi ise cok fazla kastigi icin. Ama discovery de kasmadan oynuyorum. Bn burda s3 neo yu kotulemiyorum. Belki oyun telefonla optimize degildir. (ayrica s3 neo da kasan diger oyunlar ise sunlar:
Nova 3 gta sanandreas

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Ama soyle bir durum var mesala bn s3 neo da gta vice oynayamiyorum. Sebebi ise cok fazla kastigi icin. Ama discovery de kasmadan oynuyorum. Bn burda s3 neo yu kotulemiyorum. Belki oyun telefonla optimize degildir. (ayrica s3 neo da kasan diger oyunlar ise sunlar:
Nova 3 gta sanandreas
Haklısın fakat samsung kalitesi var

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve ahmtwrc857
byAndroid

byAndroid

Üye
Adreno 305 ve snap400 lü diğer cihazlar belirttiğiniz oyunları kaldırıyor bildiğim kadarıyla

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Adreno 305 ve snap400 lü diğer cihazlar belirttiğiniz oyunları kaldırıyor bildiğim kadarıyla
Bencede samsung kalitesi var. Arkadasa kaltiliyorum bu ozelikte diger bir telefon kasmiyor. Ama uyumsuz napcan

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
S3 neo 4.4.4 gelecek bu kasmalar gidecegini umut ediyorum. Güncelleme alan bi telefon olduğu için belki lolipop bile alir

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve muhammettvurucu
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Telefonun gücü yetmiyor. 4 çekirdek falan hikaye. Gta oynamak istiyorsanız s800 altı işlemciden hayır gelmez.
ne alakası var ben gm discovery 1 de yağ gibi oynuyorum hiçte takılıp kasılmıyor

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857, muhammettvurucu ve byAndroid
wpfurkan

wpfurkan

Üye
ne alakası var ben gm discovery 1 de yağ gibi oynuyorum hiçte takılıp kasılmıyor
En düşük grafikte bendede akıyor ama benim bahsettiğim full grafik ayarları. Full grafikte benim adreno 225 bile kasarken ve s800'ün videolarda yüksek grafiklerde yavaşladığını görünce pek dediklerinize inanasım gelmiyor.

• Beğen
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yeni farkında vardım. Resolution yani çözünürlük ayarlarını nasıl ayarlıyorsunuz? Düşük çözünürlük ile yüksek çözünürlük arasında performans açısından dağlar kadar fark var.

• Beğen
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Mesela google play deki transformers4 oyunu s3 neo da kasiyor. Ama discovery de kasmadan oynayabilirsiniz. Haa yine soyluyorum s3 neo cok guzel bir cihaz kullanimi falan ama guncelleme bekiyor bence..

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Mesela google play deki transformers4 oyunu s3 neo da kasiyor. Ama discovery de kasmadan oynayabilirsiniz. Haa yine soyluyorum s3 neo cok guzel bir cihaz kullanimi falan ama guncelleme bekiyor bence..
Evet doğru bende yedek olarak gm discovery alacağım

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşalar s3 müzik çalar takılmaları yaşıyorum 4.3 den beri acaba s3 neodada bu sorun devam ediyormu ekran kapalı iken 1-2 sn takılma yapıyor

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
benim tel mali 450 mp4 8 çekirdekli gpu ve mediatek 6592 işlemci gta sanendırası full grafikte güç tasarrufu açık kasmadan oynuyom ama sildim büyük ekranda zevki çıkıyor discovery 2 telefonum

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
arkadaşalar s3 müzik çalar takılmaları yaşıyorum 4.3 den beri acaba s3 neodada bu sorun devam ediyormu ekran kapalı iken 1-2 sn takılma yapıyor
Aynısı s3 neo da da var
benim tel mali 450 mp4 8 çekirdekli gpu ve mediatek 6592 işlemci gta sanendırası fu ll grafikte güç tasarrufu açık kasmadan oynuyom ama sildim büyük ekranda zevki çıkıyor discovery 2 telefonum
Üstelik ekran full hd
Güç tasarrufunu kapatip dene

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
b

ben herşeyi denedim yine oluyor
Arkadasim bnce boyle seylere takilma sebebi telefondan soguyosunuz.gerek yok boyle takintilara 1-3 saniye teklese ne olur sanki?
Evet doğru bende yedek olarak gm discovery alacağım
Iyi edrsin olurda guncelleme gelirse al kullan
Ha sunuda soyleyim bn samsung u s3 neo icin aradim bana cevaplari su oldu
Telefon uyumlu degil cihazlarla
Guncelleme icinse calismalarin oldugunu ama acikalnmis bir seyin olmadigini belirttiler.
(yine soyluyorum telefondan soguyacaginiz takintilar yapmayin)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Eger yuksek grafikten kastin buysa bu sekil oynuyorum bir iki kere takilma yapti onunda nedeni rami bosaltmadan oyuna girdigimdendir ayni sekil vice cityde vardi o da ayni sekil sıkıntısiz oynuyordum

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Eger yuksek grafikten kastin buysa bu sekil oynuyorum bir iki kere takilma yapti onunda nedeni rami bosaltmadan oyuna girdigimdendir ayni sekil vice cityde vardi o da ayni sekil sıkıntısiz oynuyordum
Nasıl telefonlarınız var sizin ya.
Buyrun bakın s4'de resolution bile full olmadığı ve geriye kalan herşey en yüksekte olduğu halde çok yavaş çalışıyor ve kasıyor. Benim adreno 225'de de kasarken sizin bu discovery okunmuş telefon mu ermiş telefon mu yoksa ney bilemedim.
Kimse yanlış anlamasın yalan söylüyorsunuz demiyorum ama bu nasıl oluyor biri anlatsın.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Arkadasim bosuna birbirinizi kirmayin benim telfonumda custom rom var performans olarak iyi performans veriyor fakat sarji az gidiyo ve cok isiniyo simdi sende custom rom kursan iyi performans alirsin gta da bazen yuksek grafikte oyunda grafik hatalari olusuyor duvar arkalrindaki isiklar gozukuyo ve arabadayken arkadan nakinca on isiklari arabanin icinde yaniyormus gibi oluyor onu dusuruyorum aspalht 8 de oynadim nfs most wanted ta oynadim gayet iyiydi

• Beğen
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Dogru

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05

Üst Alt