İyi bir rom yapiyor olmalarisence türkiyeye geç vermelerinin sebebi ne![]()
belkide şarjda değişiklik yapmış olabilirlerİyi bir rom yapiyor olmalari

Ulkeden ulkeye dedigim gibi cekim gucu felan farklilik gosterebiliyor. Olabilirbelkide şarjda değişiklik yapmış olabilirler![]()
inşallah olur ya beklediğimize değer yaniUlkeden ulkeye dedigim gibi cekim gucu felan farklilik gosterebiliyor. Olabilir

Degmesse sorun yok tas gibi cm12 varinşallah olur ya beklediğimize değer yani![]()
aynen öyle o zaman bende geçerim cmyeDegmesse sorun yok tas gibi cm12 var

Denemen lazim derim ben. Tapatalltan video gonderilse gonderecem de gondermiyor video cekme ozelligi iyi bayaaynen öyle o zaman bende geçerim cmye![]()
video gönderebilirsen sevinirim geçmeyi düşünürümDenemen lazim derim ben. Tapatalltan video gonderilse gonderecem de gondermiyor video cekme ozelligi iyi baya

Nasi gonderecegimi bilsem. Tapatalktan gondermiyorvideo gönderebilirsen sevinirim geçmeyi düşünürüm![]()
of keşke gönderilse pcye geçemiyomusunNasi gonderecegimi bilsem. Tapatalktan gondermiyor

Pc gecsem de gonderilmez tel de pc gibiof keşke gönderilse pcye geçemiyomusun![]()
hım sen bulursun dostum ya biraz bakın sen bulursun ustaPc gecsem de gonderilmez tel de pc gibi![]()
ddadaOlmuyor.hım sen bulursun dostum ya biraz bakın sen bulursun ustaddada
tüh ya en azından inceler öyle geçerdimOlmuyor.

Dur video cektim upload edem indirtüh ya en azından inceler öyle geçerdim![]()
tamam saol bro çok iyisinDur video cektim upload edem indir

Rica ederim 3_4 dakikaya olurtamam saol bro çok iyisin![]()
tamam çok saolRica ederim 3_4 dakikaya olur