Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Orjinalle çalışmıyorsunuz ki kardeşim samsung ne yapsın. Odin modin rom falan filan. Bi biraz sabredin yaww :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

burakcan42

Üye
selam arkadaşlar 2 gün öncesi itibariyle bende aranıza katıldım :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

burakcan42

Üye
arkadaşlar note3 u neden aldığımı bende bilmiyorum. bir anda almış bulundum. şimdi bunu aldım ama kalem dışında diğer androidlerden ne farkı var? tip olarak çok beğeniyorum süper bir tasarım ve çok gösterişli bence. peki tam verimli kullanmak için neler yapmalıyım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@CeRRaNo JoZAeF sen satış uzmanısın daha iyi açıklama yaparsın :D

burakcan42

Üye
aslında ben wp kullanıyorum. note3 u anneme aldım. ama arada değiştirmeyi düşünüyorum :) modelini şu anda hatırlamıyorum yanımda değil telefon. 32 gblık model desem hangi model olduğu ortaya çıkar mı acaba :)

burakcan42

Üye
modelini nereden öğrenebilirim? ayarlar hakkında kısmında yazar mı

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
arkadaşlar note3 u neden aldığımı bende bilmiyorum. bir anda almış bulundum. şimdi bunu aldım ama kalem dışında diğer androidlerden ne farkı var? tip olarak çok beğeniyorum süper bir tasarım ve çok gösterişli bence. peki tam verimli kullanmak için neler yapmalıyım
Diğer telefonlarla arasında olan farkı değeri kardeşim. Bak piyasaya zaten üst seviye olan telefonları bu telefonun üstüne kurguluyorlar. Mesela bi note 4. Bence ekranın 4k olması haricinde hiçbir artısı yok. Taklit etmeye çalışan Sony. Z3 çıktıda ne oldu. Kimse sormuyor bile. Note3 candır. Ben bana üst seviye telefon sorulduğunda elinde olan telefonu gösteriyorum yani note3 ü. Çünkü tüm telefonları neredeyse gördüm. En dayanıklı olan bence note3. Elinde olan telefonun kıymetini bil.

burakcan42

Üye
ya zaten ben genel olarak androidde çoğu modeli beğenmiyorum. tek hoşuma giden note3 tu. onu da aldım işte anneme :) peki bu n9000q muhabbeti nedir kardeşim? Kusura bakmayın telefonu hiç araştırmadan aldım o yüzden bu konuda bilgisizim oldukça.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
9000Q olan türkiye sürümü 9005 olan yurt dışı sürümleri

burakcan42

Üye
evet şimdi konunun geçmişini biraz okudum biraz bilgim oldu. galen 4k video çekimi gelmedi değil mi?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Gelmedi gereğide yok. Kullandığımız cihazlar ( tv,pc yada görüntü veren cihazlar) şuan kullanım açısından çok müsat değiller. Türkiyede halen tüplü crt 640a 480 çözünürlük tvler mevcut. Kendi teklonojimizi biraz olaun aşmamız gerekir. Bşr başka olmaması için sebep; 4k teklonojisi çok yer kaplıyor olması. Video çekiminde inanılmaz yer işgal ediyor.

Karargahx

Üye
Dr.ketan l18den sayaç sifirlayip orjinal Rusya 5.0a geçtim gayet akıcı rom tavsiye ederim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@burakcan42 @CeRRaNo JoZAeF
Dostlar sizi bilmemde benim bilgisayar 6 yıllık youtubedan 4k bie video açtım donuyordu çözünürlük o kadar kötü değil yani hala aynı çözünürlükte pc ler satılıyor. 13xx×16xx birşeydir emin değilim. Bencede şuan 4k gereksiz ama ekran olarak 4k olsun tabikide.

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF

Üst Alt