H.Reşit POLAT
Üye
Kitkata dönülüyormuş şimdi döndüm lollipop sarmadı yaww!Sessiz mod nasıl çalışmaz samsung!!!!!!!!!!!!
Kitkata dönülüyormuş şimdi döndüm lollipop sarmadı yaww!Sessiz mod nasıl çalışmaz samsung!!!!!!!!!!!!
@xmustx her zaman ki gibi kaliteyi bozmadan istikrarlı bir apple kullanıcısı gibi OTA'yı bekliyorBende OTA bekliyorum ya yoruldum indir kur geri dön wipela
![]()

@xmustx her zaman ki gibi kaliteyi bozmadan istikrarlı bir apple kullanıcısı gibi OTA'yı bekliyorBende OTA bekliyorum ya yoruldum indir kur geri dön wipela
![]()

Gene elini yüzüne bulaştırdı samsung almıyom la bidahaKitkata dönülüyormuş şimdi döndüm lollipop sarmadı yaww!

Asus zenfon 2 mi alsak acabaGene elini yüzüne bulaştırdı samsung almıyom la bidaha![]()
Asus beğenmiyorum ben sen alAsus zenfon 2 mi alsak acaba

Hoş geldin N9000Q mu N9005 mi cihazınız?selam arkadaşlar 2 gün öncesi itibariyle bende aranıza katıldım![]()
şşimdi haberini aldım N9000Q imiş. ne farkediyor bilgi verebilir misinizHoş geldin N9000Q mu N9005 mi cihazınız?
Diğer telefonlarla arasında olan farkı değeri kardeşim. Bak piyasaya zaten üst seviye olan telefonları bu telefonun üstüne kurguluyorlar. Mesela bi note 4. Bence ekranın 4k olması haricinde hiçbir artısı yok. Taklit etmeye çalışan Sony. Z3 çıktıda ne oldu. Kimse sormuyor bile. Note3 candır. Ben bana üst seviye telefon sorulduğunda elinde olan telefonu gösteriyorum yani note3 ü. Çünkü tüm telefonları neredeyse gördüm. En dayanıklı olan bence note3. Elinde olan telefonun kıymetini bil.arkadaşlar note3 u neden aldığımı bende bilmiyorum. bir anda almış bulundum. şimdi bunu aldım ama kalem dışında diğer androidlerden ne farkı var? tip olarak çok beğeniyorum süper bir tasarım ve çok gösterişli bence. peki tam verimli kullanmak için neler yapmalıyım