Evet hakilsin bikac foto atarmisinUltraslan ben cm12 yukledim ya hala stock en iyisi diyorum aklinda kala. Ama degisiklik istiyor insan..
Evet hakilsin bikac foto atarmisin
güzelmiş güle güle kullan
Screen Recorder video cekiyor![]()

Eyv. Yine stocka gecerim hevesim gitsin 10 gun sonra felangüzelmiş güle güle kullan![]()

Eyv. Yine stocka gecerim hevesim gitsin 10 gun sonra felan![]()
sen biirsin bro ben stockta rahatim valla 
Bende rahattim sadece samsung tan skldim o kadarsen biirsin bro ben stockta rahatim valla
![]()

hmm değişiklik iidr ah bu türkiyeye bi çıksa içim rahat edicekBende rahattim sadece samsung tan skldim o kadar![]()

Aynen ama yüklemem belki bilmiyom kararszım duruma göre bakarız :dhmm değişiklik iidr ah bu türkiyeye bi çıksa içim rahat edicek![]()
nasıl servisler yaniUltraslan servislerin bazilarina turkiye kitkat geldi. Adam servise verdi tur kitkat yuklemisler
heycanlandım bende sen öyle diinceGaranti varya onlarin bazilarina gelmis tur kitkat. Ota ve sammobile gelmedi. Suan baska forumda adama tur litkat yuklemisler garanti. Yani 1 haftaya gelir ota ya bizde odinden kurariznasıl servisler yani
NİE KOMPLE GELMEDİ YAheycanlandım bende sen öyle diince
inşallah ya gelsin bi zahmet artıkGaranti varya onlarin bazilarina gelmis tur kitkat. Ota ve sammobile gelmedi. Suan baska forumda adama tur litkat yuklemisler garanti. Yani 1 haftaya gelir ota ya bizde odinden kurariz

Stock ve cm12 vazgecilmez benim adima. Cm12 de stock tadi veriyor aslindainşallah ya gelsin bi zahmet artık![]()
hım ne yönde meselaStock ve cm12 vazgecilmez benim adima. Cm12 de stock tadi veriyor aslinda
Rahatlik yonunden. Stocka bir guven olur o guvenide veriyor. Kullanimi stock kadar iyi. Bunlar oldumu vazgecilmez oluyorhım ne yönde mesela
hım güzelmişRahatlik yonunden. Stocka bir guven olur o guvenide veriyor. Kullanimi stock kadar iyi. Bunlar oldumu vazgecilmez oluyor
valla bende stockta memnunum inşallah türkiye gelince daha iyi olcak 
Samsung'un yaptigi romlardan skldim ben. Hele su touchwiz bas belasi. Cm gibi romlar saf android boyle sorunlar olmuyor. Ama en iyisi stock ve cm12hım güzelmişvalla bende stockta memnunum inşallah türkiye gelince daha iyi olcak
![]()
aynen öyle çok doğru bişey söyledin dostumSamsung'un yaptigi romlardan skldim ben. Hele su touchwiz bas belasi. Cm gibi romlar saf android boyle sorunlar olmuyor. Ama en iyisi stock ve cm12![]()

Stocku rootlayip bi launcher kuracaksin. Titaniumdan touchwiz kaldiracaksin. Performans artisi olur kesin..aynen öyle çok doğru bişey söyledin dostum![]()