s4 mini kitkat ile izlenimleriniz için buraya

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ultraslan ben cm12 yukledim ya hala stock en iyisi diyorum aklinda kala. Ama degisiklik istiyor insan..

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ultraslan servislerin bazilarina turkiye kitkat geldi. Adam servise verdi tur kitkat yuklemisler

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
nasıl servisler yani
NİE KOMPLE GELMEDİ YA :( heycanlandım bende sen öyle diince
Garanti varya onlarin bazilarina gelmis tur kitkat. Ota ve sammobile gelmedi. Suan baska forumda adama tur litkat yuklemisler garanti. Yani 1 haftaya gelir ota ya bizde odinden kurariz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Garanti varya onlarin bazilarina gelmis tur kitkat. Ota ve sammobile gelmedi. Suan baska forumda adama tur litkat yuklemisler garanti. Yani 1 haftaya gelir ota ya bizde odinden kurariz
inşallah ya gelsin bi zahmet artık :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Rahatlik yonunden. Stocka bir guven olur o guvenide veriyor. Kullanimi stock kadar iyi. Bunlar oldumu vazgecilmez oluyor
hım güzelmiş :) valla bende stockta memnunum inşallah türkiye gelince daha iyi olcak :)

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
hım güzelmiş :) valla bende stockta memnunum inşallah türkiye gelince daha iyi olcak :)
Samsung'un yaptigi romlardan skldim ben. Hele su touchwiz bas belasi. Cm gibi romlar saf android boyle sorunlar olmuyor. Ama en iyisi stock ve cm12 ;)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Samsung'un yaptigi romlardan skldim ben. Hele su touchwiz bas belasi. Cm gibi romlar saf android boyle sorunlar olmuyor. Ama en iyisi stock ve cm12 ;)
aynen öyle çok doğru bişey söyledin dostum :)

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Üst Alt