Öneri C6-01 50tl

Sponsorlu Bağlantılar

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 50tl
Bi arkadasim vasitasiyla alacagim c6-01i ekranda takilmalar var mis dokunmatik sikintiliymis biraz ne diyosunuz arkadaslar 50 tl yani

@Safak

@Safak

Üye
Al bedava ama symbian sikinti olur oyun filan..

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamiyorum zaten kardes dokunmatigini yaptirmaya kalksam ne kadar tutabilir ki en fazla

@Safak

@Safak

Üye
Benim nokia 500 20tl yaptirmistim seninkinin en tutcagi 40tl filandir..

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Ankara gibi bi yerde ucuza kapatirim o zaman kardes

@Safak

@Safak

Üye
Uygulama konusunda sikinti oldumu belki dunyanin en iyi symbian formu maxiceptir.. Sikintin oldumu gel..

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes yarin gidip alicam insallah

Buğra60

Buğra60

Üye
'C6-01 kasa ve dokunmatik' diye Google'da aratırsan çok rahat bulursun hem camını hem de dış kasasını. Youtube'da da videolar mevcut nasıl yapacağın hakkında. Bence hiç telefoncularla uğraşma, kendin de gayet rahat yapabilirsin.

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Hic denemedim kardes onerir misin alayim mi

Buğra60

Buğra60

Üye
Eğer sorun sadece ekrandaysa değiştirebilirsin veya bi yerde değiştirirler, büyük bi sıkıntı değil o. Ben de hala kullanıyorum C6-01. Çok üst düzey bi kullanıcı değilsen bir telefonun ana işlevlerini (whatsapp, mesaj, konuşma, opera mobile, hatta akınorta şimdi instagram bile yapmış) çok rahat yerine getirebiliyor. Ama dediğim gibi, donanımsal bi sıkıntı yoksa ekran ufak bi sorun. Kaldı ki zaten 50tl imiş, telefon ihtiyacın varsa al kullan derim :)

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Donanimsal bi sorunu nasil fark edebilirim peki hocam:)

MaxipmaN

Üye
Sarj girisine bakılmalı anakart üzerindeki elemanlar incelenmeli

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Anakarta benim bakma sansim var mi yani?

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Gencler bu c6nin sim kart girisi normal buyuklukteki simkart girisi mi yoksa baska mi

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam sag olun