Haber CyanogenMod Yeni Boot Animasyonu Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CyanogenMod Yeni Boot Animasyonu Göründü
Android sistem için yaptığı başarılı Rom’lar ile tanınan grup yeni animasyonu paylaşıldı.

Android cihazlar için önemli ölçüde geliştirilmiş Rom yapıları ortaya koyan ekibin yeni animasyonu yayınlandı.

Android sürümlerini geliştirmenin dışında ciddi oranda stabil ve hız katan romları CyanogenMod sayesinde kullanmak mümkün. Ekip Dünya’da önde gelen geliştirici ekiplerin başında geldiğini söyleyebiliriz. Sayısız tema ve ayarları ile kullanıcıların özel Rom yükleme tercihinde ilk sıralarda yer almakta. Özellikle başlangıç animasyonu ve tema geçişleri ise bir çok geliştiriciye ilham kaynağı olmuştur.

CyanogenMod, yeni açılış animasyonu ile ilginç bir tasarıma daha imza atmış görünüyor.Android Lollipop ve materyal tasarımlı Rom yapıları üzerinde kullanılacak olan açılış animasyonu sadelik ön planda.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Cm11 daha güzeldi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bizim cm12'ye geldi dün :cool

PriZm

PriZm

Üye
Güzelmiş.

The Pancar

The Pancar

Üye
Zengin olsam şu cm'ye bağış yapardım

• Beğen
Tepkiler: cihat04, muhammettvurucu, nanotex ve 1 kişi daha
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
o arka plan siyahlaşıp animasyon kaybolmasa daha güzel olurdu bide biraz daha akıcı olaydı iyiydi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ama olmadı :ehe

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
The Pancar

The Pancar

Üye
Boat animasyonu değiştirebilirsiniz cm11 de vardı

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Abramz

Üye
S3 için Official sürümü ne zaman çıkıcak bilgisi olan var mı ? Biraz geç kalındı gibi

98farom98

98farom98

Üye
Güzel olmuş :good:

lazye

lazye

Üye
Bende baya beğendim :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar konuyu kirletmek gibi olacak ama bu Nexus 4 için çıkan CM12 Official mi yoksa unofficial mi anlamadım bi yardımcı olurmusunuz ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ghstr

Üst Alt