najanaja
Üye
teşekkür ederimGüle güle kullanın, benim gözüm hala yollarda [emoji1]
sen ne aldıydın?teşekkür ederimGüle güle kullanın, benim gözüm hala yollarda [emoji1]
sen ne aldıydın?Dock ve kristal kılıf aldım 15 gün olduteşekkür ederimsen ne aldıydın?

Kusura bakma kardeşim bilemedik bunların aksesuar olmadığını affına sığınıyoruz. Aksesuar nedir acaba?!Dostlar siz bunlara aksesuar mı diyorsunuz yabunlar her yeni telefona alınması vacip olanlar
![]()
nie yanlışmı yazdım olumsuzluk eki un o kadar ing. var yaniHayırlı olsun abiunsmartwatch yazmışsın ya okurken gülmekten öldüm
![]()
tekrar teşekkürler kardeşim de ben bu rakamlar ne anlama geliyo onu anlamadım hala
bak orda 12-14-16-18-20 var. ayarlarken bi çift rakamlar bi tek rakamlar oluyo yani bi kere çevirdim mi 11-13-15-17-19 oluyo ben önce onları tarih falan sanmıştım ama değil gibi geldi şimdide ne halta yaradığını hala çözemedim
üşenmeyecem satıcıya soracam bunlar neyi gösteriyo diye 
bu arada postacı önce yanlış paket vermiş ben tabi isme bakmadan bi açtım içinden 3 tane siyah dantelli don çıktı
afalladım önce bi sonra isme baktım bikaç sokak arkamızdan bi adres benim paket kargocuda kalmış bana yanlış pakedi vermiş
ali den neler neler alıyolarmış be 
sen bide bana sor koptum vallagül gül öldüm
![]()
bu arada 5s film bugün verildi kargoya