Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
Bnmde aynen manyetik şarj aleti alacam

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar siz bunlara aksesuar mı diyorsunuz ya :D bunlar her yeni telefona alınması vacip olanlar :ehe

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: burak_102
najanaja

najanaja

Üye
bazı arkadaşlar smartwatch almış hava atıyo bizde unsmartwatch aldık nolmuş :D

Buda ablamın enişteye aldığı saat.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun abi :D unsmartwatch yazmışsın ya okurken gülmekten öldüm :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Hayırlı olsun abi :D unsmartwatch yazmışsın ya okurken gülmekten öldüm :D
nie yanlışmı yazdım olumsuzluk eki un o kadar ing. var yani :cool tekrar teşekkürler kardeşim de ben bu rakamlar ne anlama geliyo onu anlamadım hala :D bak orda 12-14-16-18-20 var. ayarlarken bi çift rakamlar bi tek rakamlar oluyo yani bi kere çevirdim mi 11-13-15-17-19 oluyo ben önce onları tarih falan sanmıştım ama değil gibi geldi şimdide ne halta yaradığını hala çözemedim :D üşenmeyecem satıcıya soracam bunlar neyi gösteriyo diye :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hele bir birkaç gün geçsin de abi öğrenirsin zaman geçtikçe neyi gösterdiğini :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
iyide ayarlarkende anlaşılması lazım neyse tarih önemli değil sadece günü anlayabiliyom oda yeter :D bu arada postacı önce yanlış paket vermiş ben tabi isme bakmadan bi açtım içinden 3 tane siyah dantelli don çıktı :kop:afalladım önce bi sonra isme baktım bikaç sokak arkamızdan bi adres benim paket kargocuda kalmış bana yanlış pakedi vermiş :D ali den neler neler alıyolarmış be :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
:kop:gül gül öldüm :D

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır abi teşekkür ederim :D

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Sonunda imak kristal kılıfım geldi darısı dock'a :)

nazmican6180

Üye
Bnm ayda 4-5 sipariş oluyo gümrükten geçiyo heralde fazla bakmıyolar Sizde gümrükte kalan flean oldumu

nazmican6180

Üye
Birde heralde bna hep öyle denk geldi china air post mail ile alınca takipli oluyor ve kargo en geç 20 günde geliyo sizde deneyin small packet 30 gün sürüyo

burak_102

burak_102

Üye
Small packet ile bir aya yakın sürede geldi evet. China air post ile adım adım kargomu takip ediyorum ama onun da süresi aşağı yukarı aynı olacak 3 gün ara ile sipariş ettim daha yeni gelmiş eskişehire

nazmican6180

Üye
Bana air daha iyi gelio bilgilendirelim herkez ondan sipariş etsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
bu aralar geç gelebilir arkadaşlar çin yeni yılı bu ayın sonunda

nazmican6180

Üye
Bnm ankara p.i.m de yarına gelir

Üst Alt