Uygulama da Türkçe dil seçeneği mevcuttur dostumNiye ıngilizce ?
Niye ıngilizce ?
allabout symbiandaki vine haberine bakıyodum altında akın ortanın instagramlı yorumu var resim güzel gözüküyorgüzel uygulama teşekkürler, uploadda gelsin tam olucak ama paypal hesabı lazım bize yoksa zor alırım. Bi hesap verin alalım,çogu kişi alamıyodur bu yüzden.instagram yaparsanız uploadlı süper olur. Teli değiştirip almam lumia :

bi link atsana bizde bakalımallabout symbiandaki vine haberine bakıyodum altında akın ortanın instagramlı yorumu var resim güzel gözüküyor![]()

Paralimi olacak vine gibi1-2 güne instagram geliyor. Upload ve register tamam![]()
Ücretsiz olmasını herkes ister ama malesef uygulamadan gelir elde etmek zorundayım.Paralimi olacak vine gibi

Instagram yazısı daha şekilli olabilirÜcretsiz olmasını herkes ister ama malesef uygulamadan gelir elde etmek zorundayım.
Ana sayfanın resmi:

Değiştireyim o zamanInstagram yazısı daha şekilli olabilir![]()

banka hesabi falan yok mu oraya yatırsak parayıoh be gelmiş sonunda ama pay pal hesabım yok samsunda oturupta pay pal hesabı olan var mı instagram çok gerekli ya![]()
Direct var mi peki ?Değiştireyim o zaman![]()
abi ne zaman çıkacak peki bir de banka hesabınız var mı ya da tl falan yükletsemilk sürümde direct olmayacak uygulamanın ilgisi ve seyrine göre ekleyeceğim.

Bugün yarın yayınlayacağım. Resim efektleri üzerinde çalışıyorum. 5-6 efekt ekliyorum şimdilik.abi ne zaman çıkacak peki bir de banka hesabınız var mı ya da tl falan yükletsem![]()