Üst seviye Lumia'mı, Galaxy S6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Note 5 daha çıkmadı ağustos yada eylüldeki fuarda tanıtılabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Lg kasıyor diyorlar bence alma

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
LG almam zaten ya ya Lumia yada s6 :) yaklaşmam onlara

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Emre

Üye
Sen de başka bir dünyanın dilini kullanıyorsun. Samsung Samsung'tur. Samsung artık Tizen ne demek. Ayrıca adamlar resmi olarak bu konularda defalarca açıklama yaptılar. Tizen belki de uzunca bir süre alt seviye telefonlar ve Televizyonlarda kullanılacak. 2015 yılında Windows platformlarına ağırlık vereceklerini açıkladılar ama Android platformunu bırakacaklarını söylemediler. Zaten Galaxy S6'nın da üretim aşaması devam ediyor ve hakkında bir çok bilgi sızdırıldı.
Samsung Galaxy S6, Cam Arka Yüzeyle Gelebilir! - MaxiCep
Kendi Sistemini Bırakıp Android & Windows Ağırlıkmı Verecekler Güldürme Beni:kop:
LG almam zaten ya ya Lumia yada s6 :) yaklaşmam onlara
Lumia Almanın Sebebi Nedir Nokia'da Yok Artık?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Arayüzünü sevmem telefon tasarımını sevmem önceliklede Windows phone olması
Anroide geçecek olursamda en üst geçmeliyim ki sıkıntı yaşamayım felsefesi var tabii.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Lumia'lar bazı oyunları açmıyormuş alma (!)

Bu tarz yorumları dikkate almazdım ben olsam. Zira üstteki ironik mesaj 512mb Ram'a sahip bir lumia için en az 1 GB RAM isteyen bir oyun tarafından denenirse yazılabilir. Her lumia için bu geçerli değildir. Yukarıdaki sadece örnek amaçlı yazılmıştır, gerçek değildir.

LG kasıyor, Samsung takılıyor donuyor, huawei yeşil çekiyor gibi "genel" söylemlere bence itibar etmeyiniz.

Markaların genel bir kalite standardı olmasına rağmen ürünleri "genel(kime göre genel bu da ayrı bir konu)"den ayrı tutarak inceleyiniz..

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Pekala Bir Android kullanıcısı olarak Sıkıntılarınız nelerdir (WP'DE olmayan)?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Pekala Bir Android kullanıcısı olarak Sıkıntılarınız nelerdir (WP'DE olmayan)?

Samsung S3 Mini'yi telefon bilgilerimde gördüğünüzden dolayı bu soruyu sorduğunuzu varsayıyorum.

S3'te CM11(custom rom) kullandığım için uzun zamandır hiçbir problem yaşamadım. Kısa bir süre Nexus 5 kullandım, o zaman da herhangi bir "ciddi" problemini yada eksisini görmedim. Ciddi olmayan eksisi ise kamerasıydı. NL920 kadar iyi çekmiyordu ama normal bir kullanıcıya yetecek kadardı.

Ben son zamanlarda çıkan android işletim sistemli cihazlara kötü gözle bakmıyorum. Bazıları gerçekten performanssız ve kullanışsız olabiliyor.

Ancak CyanogenMod yüklenebilen cihazların da CM ile çok performanslı olacağını düşünüyorum.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Evet ondan dolayı sordum ve peki Diyelim şuan S66 çıkmadığı için S5'den farz edelim Mesela whatsapp twitter fotoğraf video 10-11 oyun sıkıntılı olurmu mesela?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence olmaz, S5 dediğin alet gayet üst düzey donanımlı bir cihaz.

Eğer olursa da CM onun için de var, yapıştır geç uçsun

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ilginiz için :) saolun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kendi Sistemini Bırakıp Android & Windows Ağırlıkmı Verecekler Güldürme Beni:kop:
Öncelikle biz burada çocuk eğlendşrmiyoruz üslubunuza dikkat edin. Takip etmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın. Samsung tarafından benim verdiğim bilgi resmi açıklandı.

Kendi sistemi derken de siz fazla hayallere kapılmışsınız. Şu anda geniş bir Tizen serisi akıllı telefon yelpazesi çıkartmak Samsung'u bitirir. Bunu görmemek için teknolojik anlamda hiç bir şey bilmemek bile yetmez.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan

Emre

Üye
Öncelikle biz burada çocuk eğlendşrmiyoruz üslubunuza dikkat edin. Takip etmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın. Samsung tarafından benim verdiğim bilgi resmi açıklandı.

Kendi sistemi derken de siz fazla hayallere kapılmışsınız. Şu anda geniş bir Tizen serisi akıllı telefon yelpazesi çıkartmak Samsung'u bitirir. Bunu görmemek için teknolojik anlamda hiç bir şey bilmemek bile yetmez.
Alt tarafı telefon, şunu artık
aşiret meselesi haline getirmeyi kesin. Takım
tutar gibi marka tutuyorsunuz anlamıyorum
sizi.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Profesyonel pc-android-ios-wp de çalışabilecek uygulama geliştirebilecek arkadaş varmı içimizde?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alt tarafı telefon, şunu artık
aşiret meselesi haline getirmeyi kesin. Takım
tutar gibi marka tutuyorsunuz anlamıyorum
sizi.
Bir kere daha uyarmayacağım. Bu üslubuna devam edersen gereken cezai müeyyide uygulanacak. Hayır anlamıyorum sanki karşısında sıra arkadaşınız varmış gibi konuşma hakkını kim verdi size.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Alskdhakahandkah takım tutar gibi marka tutmak diyor :D:D:D

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ya sıkıntı yok konu kilitlenebilir papakudioflu bey :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Onu bunu bilmemde özgürlükse mesele androidtir tabi wp10 u da merak etmedim değil.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Alskdhakahandkah takım tutar gibi marka tutmak diyor :D:D:D

Birde artık samsung android çıkarmazmış :D
Lumia çöpmüş ve nokia yazmadığı için niye alıyormuş :)
Bu arkadaş gerçekten biraz tuhaf. Yanlış anlaşılmasın ama takım gibi marka tutmayın deyip her konuya on kere nokia reklamı yapmakta ayrı bir yetenek yani.

• Beğen
Tepkiler: emz, Rainesto ve skynet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt