Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ için resmi hands-on videolar geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ için resmi hands-on videolar geldi
Samsung’un yeni phablet modelleri için firmadan resmi videolar gelmeye devam ediyor…


Geride bıraktığımız 13 Eylül tarihinde Güney Kore devi iki yeni üst seviye phablet duyurusunu gerçekleştirirken, bu yeni akıllı telefonlar Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ adları ile sunuldu. Yeni cihazlar farklı tasarımlar ile gelse de oldukça benzer donanım özellikleri içeriyor.



Cihazların teknik özelliklerini sizlere hatırlatacak olursak eğer, her iki model de 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyorlar. Ancak Galaxy S6 edge+ diğer modelden farklı olarak iki yanı kavisli ekran içermekte.

Yonga seti ise Samsung üretimi olan sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420 olurken, bu yonga seti Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’de de kullanılmıştı. Her iki model de 4GB sistem belleği içeriyor. Bu açıdan akıllı telefonlar firmanın 4GB sistem belleği ile sunulan ilk cihazları da olma özelliğine sahip.



Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+, önceki modeller Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge gibi 32GB, 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunuluyor ve akıllı telefonların arka yüzünde 16MP OiS destekli kamera bulunuyor ve ön kamera da Selfie çekimler için 5MP çözünürlükte geliyor.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi ve Touchwiz arayüzü ile gelen yeni modeller parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Samsung, yeni cihazlarının tanıtımı için videolar da sunarken, şimdi de Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ için hazırladığı resmi hands-on videolar ile karşımıza geldi. Bu yeni videoları aşağıda izleyebilirsiniz.


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ için resmi hands-on videolar geldi - MaxiCep
 


Üst Alt