Kendi Sistemini Bırakıp Android & Windows Ağırlıkmı Verecekler Güldürme BeniSen de başka bir dünyanın dilini kullanıyorsun. Samsung Samsung'tur. Samsung artık Tizen ne demek. Ayrıca adamlar resmi olarak bu konularda defalarca açıklama yaptılar. Tizen belki de uzunca bir süre alt seviye telefonlar ve Televizyonlarda kullanılacak. 2015 yılında Windows platformlarına ağırlık vereceklerini açıkladılar ama Android platformunu bırakacaklarını söylemediler. Zaten Galaxy S6'nın da üretim aşaması devam ediyor ve hakkında bir çok bilgi sızdırıldı.
Samsung Galaxy S6, Cam Arka Yüzeyle Gelebilir! - MaxiCep

Lumia Almanın Sebebi Nedir Nokia'da Yok Artık?LG almam zaten ya ya Lumia yada s6yaklaşmam onlara
Pekala Bir Android kullanıcısı olarak Sıkıntılarınız nelerdir (WP'DE olmayan)?
S6 için daha erken değilmi diyorum ve üst seviye lumialar içinEvet kardeşim tebrikler iyi hatırlattın tebrik ediyorum seni
Efendim?

Öncelikle biz burada çocuk eğlendşrmiyoruz üslubunuza dikkat edin. Takip etmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın. Samsung tarafından benim verdiğim bilgi resmi açıklandı.Kendi Sistemini Bırakıp Android & Windows Ağırlıkmı Verecekler Güldürme Beni![]()
Alt tarafı telefon, şunu artıkÖncelikle biz burada çocuk eğlendşrmiyoruz üslubunuza dikkat edin. Takip etmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın. Samsung tarafından benim verdiğim bilgi resmi açıklandı.
Kendi sistemi derken de siz fazla hayallere kapılmışsınız. Şu anda geniş bir Tizen serisi akıllı telefon yelpazesi çıkartmak Samsung'u bitirir. Bunu görmemek için teknolojik anlamda hiç bir şey bilmemek bile yetmez.
Bir kere daha uyarmayacağım. Bu üslubuna devam edersen gereken cezai müeyyide uygulanacak. Hayır anlamıyorum sanki karşısında sıra arkadaşınız varmış gibi konuşma hakkını kim verdi size.Alt tarafı telefon, şunu artık
aşiret meselesi haline getirmeyi kesin. Takım
tutar gibi marka tutuyorsunuz anlamıyorum
sizi.
Alskdhakahandkah takım tutar gibi marka tutmak diyor![]()