Öneri s4 kendi kendine şarj artıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
s4 kendi kendine şarj artıyor
arkadaşlar s4 kullanıyorum rootlu stock 4.4.2 romu şöyle bi durum var mesela telefonu kullanırken şarj 45 ekranı kapatıryorum 10 ile 20 dkka snra bi daha baktığımda şarj %1 veya 2 artmış oluyo bu bi sorunmu yoksa normal bşeymi anlamadım yani sevinsemmi üzülsemmi :D :D :D yorumlarınız bekliyorum :D

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yaw bilen biri

ozgurcakir

Üye
*#0228# yapip battery test yapabilirsin. kalibrasyon bozulmuş heralde

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal Bişey Yoğun Kullandiğin İçin Öyle Oluyor

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bendede oluyor da ben sevinmeyi tercih ediyorum :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Batarya kalibrasyonu yaptıktan sonra devam ederse sıkıntı vardır bataryada ilerde aniden bitme sorunuda çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
valla greneefy kullanıyorum uygulamaları hep uyutuyorum şarjım iyi gdiyo yani işte kendi kendine bide artıyo şarj bi sorun var zannettim bnde braz araştırdım lion tipi piller kullanılmadığı zmn kendi kendini topluyormuymuş ne ondan artıyorumuş :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
valla greneefy kullanıyorum uygulamaları hep uyutuyorum şarjım iyi gdiyo yani işte kendi kendine bide artıyo şarj bi sorun var zannettim bnde braz araştırdım lion tipi piller kullanılmadığı zmn kendi kendini topluyormuymuş ne ondan artıyorumuş :D
gerçekten yararlı mı ? :)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
öylee 2 günlük bi iyleştirme yapmıyo tabi ama en azndan 1 günü rahat çıkarmayı başarıyo rootlu telefonda kullanılması daha iyi :D
Tamamdır yükledim sonucu görecez :D
Eyvallah :)

• Beğen
Tepkiler: ykpknl

Üst Alt