İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Düzeltildi @Aybin.Kilic :oke:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
konuya puan veremiyorum

mürteza16

mürteza16

Üye
Opera temasında konuya puan verilemiyor. @Ozan

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ilk açıldığında vermiştim birkaç puan
Sonradan gitti.

0MG90

0MG90

Üye
Site Chrome da hızlı ama Opera ve Opera minide acayip yavaş. Turbo modu açnama rağmen halde birde.

Bu arada bunu Sony cihazımla yazıyorum ama Mobil yazıyor. iPadle yazınca iPad yazıyor. Düzeltirseniz sevinirim. @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Puan sisteminin mobildeki uyumsuzluklarıyla ilgileneceğim arkadaşlar. Sony cihazlar mobil olarak görünecektir. Sadece samsung ve iphone tamamen mobil cihazlardan ayrı tutuluyor şu an normal şartlarda.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve asigsasi
SHS

SHS

Üye
Mobilde forumu ilk açtığımda mesaj kutusu aşağıya kaymış vaziyette oluyo sık sık

harrymtl

harrymtl

Üye
Selâmün Aleyküm kolay gelsin bir sorunum var yardım edebilecek kimse varmı acaba

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
@Ozan Rss Adresinde Bir Sıkıntımı Var Böyle Hata Veriyor Dün Akşamdan Beridir Böyle

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sorunla ilgileneceğim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Ozan Adminim şu mobil temada ki reklam çok gıcık. Her mesaja,konuya girdiğimizde çıkıyor. (Çarpıla çarpıla gına geldi.)
Bir kere gösterim yapsa yetmez mi sizce?

Ekli dosyalar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Ozan Admin arkadaşım : Mobil temada ki reklama bir çözüm lütfen. Her konuda çarpılmamaktan illallah geliyor vallahi. Yarım akıllı opera mini temasına geri dönmek zorunda kalacağız yoksa.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Lumia ile girdiğim halde neden hep 'iPhone ile gönderdi' ibaresi var ? :hmmm
@Ozan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia ile girdiğim halde neden hep 'iPhone ile gönderdi' ibaresi var ? :hmmm
@Ozan
Wp 8.1 gdr1 le gelen browser iyileştirmesi yüzünden. User Agent denilen bir olay var.

İ.e ile bir siteye girdiniz ve o site hangi mobil işletim sistemi için en iyi optimize edilmişse tarayıcımız o sistem gibi davranıyor. Maxicep te en iyi İphone için optimize edildiğinden bizim cihazları iphone gibi gösteriyor.

Şahsen bende bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
Bedavaya iphone reklamı yapıyoruz !!!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Şu reklamdan gına geldi artık kaldırılmayacakmı ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt