İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mobil Sürüm deki reklamlardan rahatsız olan arkadaşlar için iyi bir haber, artık mobil sürüm de reklam yok. Dolayısıyla opera mini gibi işlevsiz temayla (asıl amacı aslında sadece düşük konfigürasyonlu cihazlarda opera mini çalışamsıydı) uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Mobil sürümde Sabit reklamlar kaldırıldı. :megafon:
Mobil temayı sade olarak kullanmayı ilk forum sistemi değiştiği zaman kullanmak nasip olmuştu. Hızına yeteneklerine hayran kalmıştım. Forumların gelirleri reklamlarıdır dedikçe temada ki reklam sayısı tek tek arttı. Hatta ekranı kaplayıp , kapanmayan reklam bandını bile gördüm.
Ücretlide olsa sade temaya razı olmuştum açıkçası. Hatta @Ozan Adminle tatlı tatlı atıştım reklam mevzusuna.
Maxicep'i özel kılan tek şey üyelerin fikirlerine değer vermesi ,ailenin bir parçası gibi davranmasıdır .
Ayrıca benim gibi aktif olarak sosyal medyayı kullanan bir insan bile Facebooku unuttuysa , twitter hesabını kapattıysa gerisi boş laftır.
Şimdiden herkese mobil tema reklamsız olarak hayırlı olsun.
-----
(@Ozan'a teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum.)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bir süre böyle deneyelim bakalım ne farkedecek ben de merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir süre böyle deneyelim bakalım ne farkedecek ben de merak ediyorum :)
Çok güzel oldu bence. Reklam sorunları yüzünden yarım akıllı opera mini temasını kullanmak zorunda kalmıştık. Fikirlerimize değer verdiğin için tekrar teşekkürler arkadaşım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Adminler Forumun Yeni Arayüzü Ve Kısa Yollar Çok Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık
@Nextman @Ozan @Revengeful

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederiz çalışıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve KinG Tornado
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve KinG Tornado
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Buradaki ortam mükemmel bu yüzden birkez daha herkese tesekkurler iyiki varsiniz

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Birinin mesajını alıntı yapıp cevap verirken nedense bazen imleç kafayı yiyor ve kafasina gore bir yerlere yazıyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Birinin mesajını alıntı yapıp cevap verirken nedense bazen imleç kafayı yiyor ve kafasina gore bir yerlere yazıyor.
Bir sorun görünmüyor "mobil sürüm" de ancak kastettiğiniz "masaüstü sürüm" ün mobil versiyonuysa ayrıca bir inceleyelim nasıl oldugunu ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bir scohnmüyor "mobil sürüm" de ancak kastettiğiniz "masaüstü sürüm" ün mobil versiyonuysa ayrıca bir inceleyelim nasıl oldugunu ?
Hayır normal mobil sürümde oluyor. Galaxy S5 cihazinla Chrome dan gidiyorum mesela su an ve su anda o sorunu yaşıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hayır normal mobil sürümde oluyor. Galaxy S5 cihazinla Chrome dan gidiyorum mesela su an ve su anda o sorunu yaşıyorum.
Kullandığınız cihazda ki ekran koruyucu jelatinden kaynaklı olabilir. Jelatini söküp deneyin bence;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Alıntı butonuna bastığınızda imleç nereye gidiyor ve devamında ne olur tam olarak izah ederseniz bir bakalım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Ozan adminim bazen lumia 620 de internet Explorer ile sayfada (mobil tema) bu sorunla (pek sıkıntı olmuyor ama) denk geliyorum. Acaba bir tek bende mi oluyor diye düşünüyorum. Hatta bu sayfada bile denk geldim. Sayfa başı hatta sonu özellikle dikkat çekiyor. Masa üstü teması gibi davranıyor

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet son düzenlemelerde "oluşturmayı önleyici javascript ve css ler" oalrak tabir edilen öğeleri sayfa sonunda yüklenmesi konusunda düzenlemeler yaptım bu şu anlama geliyor, sayfa tam anlamıyla yüklenmeden o sayfanın css leri yüklenmemiş oluyor ve o yüzden bu sekilde görünüyor zaten css kaybı oldugundan o sekilde görüntü var bu performans ve optimizasyon için şart ancak alternatif bir çözüm bulmaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O zaman yeni düzenlemeler ile sayfa yükleme süreleri bayağı kısalacak demek oluyor. İlgi , alaka ve bilgilendirme için teşekkürler.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizce kalmış

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Düzeltildi

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Burasıda var. Masa üstü temasında kullanıcı adımızda forum seçeneklerinde İngilizce olarak kalmış

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt