İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Serhan

Serhan

Üye
Ozan abi , bu mobil sürümde bildirim gelince , yukarıdaki panelden arada kayboluyor bilidirm merkesi çubuğu kayıyor. Bildireyim dedim.

Serhan

Serhan

Üye
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
IOS cihazlardan denemelerimde, sayfanın yanıtsız kalması gibi bir durum kesinlikle oluşmuyor @Patronun Patronu

Serhan, normalde böyle bir sorun yok, sanırım senin nickinle alakalı "@" işareti ile başladığı için olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
IOS cihazlardan denemelerimde, sayfanın yanıtsız kalması gibi bir durum kesinlikle oluşmuyor @Patronun Patronu

Serhan, normalde böyle bir sorun yok, sanırım senin nickinle alakalı "@" işareti ile başladığı için olabilir.
Aynen ondan olabilir abi neyse sorun değil Mobil Uygulamayı kullanıyorum ben :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu mobil temada en alta eklenen reklam bandı güzel fikirmiş! Her okuduğum konuda büyük bir yetenek gibi çıkıyor. Çarpıya basmayla da zor gidiyor. Maxicep yönetimi bizi çok düşünüyor galiba. Parmaklarımızı güçlendirmek için yapıyorlar sanırım ;)
(Nedense şu reklam mevzusundan tek şikayet eden ben miyim? Kaç defa sitem ettiysem her seferinde daha değişik bir fikirler ile tema reklam manyağı oldu desem yeridir.
Adminlerden ricam her konuya , her mesajın altına reklam koyunda bizim bu ıstırabımız bitsin.
Hep şikayet etmek olmaz. Arada bir yardımcı olmak lazım.)

Neyse ben opera mini temasını kullanmaya devam edeyim. Yarım yetenekli olsada işimi görüyor.

erdianobjk

Üye
Merhaba arkadaşlar. Telefonum nokia n8-00. telefonuma giren bir virüsle başım dertte. flaş belleklere dadanan ve dosyaları kısayol olarak gösteren virüsü bi çoğunuz biliyorsunuzdur. bu virüs telefonuma da bulaştı ve telefondan temizleyemiyorum. flaşdaki virüs çalıştıra cmd yazdıktan sonra komut ekranına attrib -h -r -s /s /d G:\*.* komutu girilerek temizleniyor fakat telefonda işe yaramıyor bu. çünkü telefonu bilgisayara bağladığımda çıkarılabilir disk olarak değil taşınabilir aygıt olarak gösteriyor ve telefon klasörüne komut girdisi yapılmıyor. telefonu bu virüsten nasıl kurtarırım? hiç bir dosyayı göremiyorum ve kullanamıyorum bu şekilde.

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
sitenin uygulamasını yapmak mümkün mü?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Forumun halihazirinda ki reklamlar yetmiyormuş gibi birde sayfanın altında reklam çıkmaya başladı. Oldu olacak bide ortaya koyun reklam da sitenin adınida değiştirirsiniz artık MaxiReklam.com.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Forumun halihazirinda ki reklamlar yetmiyormuş gibi birde sayfanın altında reklam çıkmaya başladı. Oldu olacak bide ortaya koyun reklam da sitenin adınida değiştirirsiniz artık MaxiReklam.com.
Opera mini temasını kullanın bence. Sayfanın en altında. Reklam yok. Tertemiz , tek sıkıntı mesajı düzenlerken mecburen mobil temaya geçiyorum.

@Safak

@Safak

Üye

sunuda bi duzeltin

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil Sürüm deki reklamlardan rahatsız olan arkadaşlar için iyi bir haber, artık mobil sürüm de reklam yok. Dolayısıyla opera mini gibi işlevsiz temayla (asıl amacı aslında sadece düşük konfigürasyonlu cihazlarda opera mini çalışamsıydı) uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Mobil sürümde Sabit reklamlar kaldırıldı. :megafon:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, mürteza16, Bahadir_fb ve 1 kişi daha

Üst Alt