İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ama bunların sürüm numarası 02061 ile başlıyor. Ama denim finlandiya olarak 02540.00019.14484.37004 bunu gösteriyor tüm siteler. Bu nasıl oluyor. Benim şuan telefonumda yüklediğim 02061. 00066.14253.40018.
Finlandiya romu yükledi iseniz telefonunuzdan menü > Ayarlar > Telefon Güncellemeleri kısmından kontrol ediniz.
Yeni güncelleme var uyarısı gelecek. Yükleyin ve cihaz kapanıp çarklar dönecek. Telefon açılınca bir kez daha güncelleme kontrolü yapınız. Bir güncelleme daha gelecek. Onu da yükleyin gitsin. Denim güncellemesini yapmış olacaksınız.
Bölge dil Türkçe olunca dil güncellemesi de gelecek. Gene güncelleme kontrolü yapın.
Bu esnada telefondaki uygulamaları ve haritaları güncellemeyi unutmayın.

Bu arada cihazınız hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoşgeldiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nazcak

nazcak

Üye
Sağolun. Konuyu güncel tutmanız gerçekten iyi olmuş. Teşekkürler. Benim cihaza denim kurdum ama o dediğim 02061 ile başlayanı bulabildim en son olarak. Meğer o sürüm 02540 ile başlıyomuş. Bende onu bulamadım. Cihaz güncellemeside bulamıyor. Sanırım bekliyecez. Yada o finlandiya romuna düşüp sonra güncelleme kontrolu yapıcam.
Tamam şimdi. Yukledim kamera özelliği süper olmuş yaa. Önce finlandiya versiyonunu yüklemek gerekiyormuş. Teşekkürler Aybin. Kilic

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hocam biz bu takvimde Türkiye resmi tatillerini görmek için falan ne yapmalıyız? Bir türlü bulamadım. Abd tatillerini falan gösteriyor. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

Bir de bununla ilgili bilgi var mı diye ilk mesaja bakıyordum, mesajın güncellenmesi gerek. 8.1 den sonrası için güncellenmeli.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam biz bu takvimde Türkiye resmi tatillerini görmek için falan ne yapmalıyız? Bir türlü bulamadım. Abd tatillerini falan gösteriyor. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

Bir de bununla ilgili bilgi var mı diye ilk mesaja bakıyordum, mesajın güncellenmesi gerek. 8.1 den sonrası için güncellenmeli.
Bölge ve dil Türkiye mi ?
Takvimi açın ve ... dan ayarlara girip Türkiye Tatilleri tikini onaylayın. Telefonu kapatıp açınız.

Tamam şimdi. Yükledim kamera özelliği süper olmuş ya. Önce finlandiya versiyonunu yüklemek gerekiyormuş. Teşekkürler @Aybin.Kilic
Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Denim güncellemesi hayırlı olsun sizin için.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
@Aybin.Kilic hocam her şey TR. Ona rağmen orda US holidays yazıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 435 ve 532 tanıtıldı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

--------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bölge ayarlarında "bölgesel biçim" de Türkiye olmalı.
Hocam hepsi TR ya. Hatta ben herkeste öyle sanıyordum, dün internette dolanırken TR olan birini görünce şok oldum. Israrla US holidays diyor

saylhamiosun

Üye
Bugün cihazı kargoya verdim ve problemleri içeren br not ekledim.İnşallah hayırlısıyla kavuşurum cihazıma,zira telefonsuzluk çok kötü :) Bağımlı mı olduk nedir şimdiden meraklanmaya ve sıkılmaya başladım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam hepsi TR ya. Hatta ben herkeste öyle sanıyordum, dün internette dolanırken TR olan birini görünce şok oldum. Israrla US holidays diyor
Telefonun bölge ayarlarını çok fazla değiştirirsen telefonda değişse bile Microsoft hesabında 3 aylığına değişmeyebiliyor. Microsoft hesabı ayarlarını kontrol et.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Telefonun bölge ayarlarını çok fazla değiştirirsen telefonda değişse bile Microsoft hesabında 3 aylığına değişmeyebiliyor. Microsoft hesabı ayarlarını kontrol et.
Yok hocam onunla alakalı değilmiş ilginç bir biçimde. Ben telefonu aldığımdan beri bu böyleydi. Microsoft hesabından giriş yapıp yeni takvim ekledim falan öyle hallettim. Yine de teşekkür ederim :)
Lumia 435 ve 532 tanıtıldı.

--------------------------------------------------------------------------

435 resmen bedavaya akıllı telefon sahibi etmek için yapılmış. 1GB Ram, 2MP kamera. Bayadır 2MP görmüyorduk yalnız :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Yarın telefonumu satın aldığım yere kafıkoy nautilus avm deki Nokia mağazasına amoled ekrandaki izler yüzünden tamir için vereceğim. Umarım bir sıkıntı ve sorun ile karşılaşmam. Allah sonumu hayır etsin :) bu tamir suresi boyunca kullanmak için bir telefon temin etmezlermi acaba?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yarın telefonumu satın aldığım yere kafıkoy nautilus avm deki Nokia mağazasına amoled ekrandaki izler yüzünden tamir için vereceğim. Umarım bir sıkıntı ve sorun ile karşılaşmam. Allah sonumu hayır etsin :) bu tamir suresi boyunca kullanmak için bir telefon temin etmezlermi acaba?
10 gün içinde olmazsa isteme hakkınız var.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gelişmeleri bildirirsen sevinirim aynı sorun bende de çıktı çünkü :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft sessizce kulaklık da tanıttı:

Üst Alt