İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, Esendağlı, umutyolculuk ve 3 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
w10 ile gelecek modeller x40 serisi olacağını tahmin ediyorum şahsen, boşuna w10lu konseptlere x30 ismini takmasınlar :) x40 desinler de inandırıcı olsun :) Lumia 1540 :kro2:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
OHA yıllardır söylediğim benim tasarımı yapmış biri :D Yeminle bayıldım. Bu güne kadar hep bu telefonu tarif etmeye çalıştım forumda. Benim için görmüş görebileceğim en güzel tasarım budur.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Sensation, skynet ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
OHA yıllardır söylediğim benim tasarımı yapmış biri :D Yeminle bayıldım. Bu güne kadar hep bu telefonu tarif etmeye çalıştım forumda. Benim için görmüş görebileceğim en güzel tasarım budur.
yani "alın beni" diyor resmen :)

emz

emz

Üye

Abi kalemi de unutmamak gerek :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Facebook'a az önce video yükledim, eskiden yükleme ekranında beklememiz lazımdı, yoksa yükleme işlemi hata veriyordu ama şimdi arkaplanda yükleme işlemini yapıyor ve işlem bittiğinde bildirim geliyor. ben bayadır facebooka resim/video yüklememişim demek, ne zaman geldi bu özellik :)
Bu resimler ve telefonun yazılımı gerçek mi arkadaşlar
hayır bunlar konsept

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bi konseptde ben çizdim. Arka flaş ışığının Windows Logosu içinde olduğunu düşündüm :) @papakudioflu @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: serinaga, bulutsuzgece, skynet ve 1 kişi daha
erndrdyk

erndrdyk

Üye

Nu telefon bi harika dostum :) bide çelik kasa olursa harikulade. Bana en alttaki resim x2yi hatırlattı biraz :)

Bu telefon bi harika dostum :) bide çelik kasa olursa harikulade. Bana en alttaki resim x2yi hatırlattı biraz :)

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar birisi sizi aradığında telefonu (çağrıyı) sessize almak için ne yapıyorsunuz?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefonu ters çeviriyorum :)
bak bu aklıma gelmemişti :kıskıs: ben hep ses tuşlarından birine bir kere basarak sessize alıyordum ki onda da az önce arkadaşımın yaşadığı durumdan ötürü aslında işe yaramadığını farkettim ondan sordum :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bak bu aklıma gelmemişti :kıskıs: ben hep ses tuşlarından birine bir kere basarak sessize alıyordum ki onda da az önce arkadaşımın yaşadığı durumdan ötürü aslında işe yaramadığını farkettim ondan sordum :)

Ekranı kilitle :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520den sonra 1530 modeli gelmediği için 40a atlamaktansa 30lu çıkartabilirler ama belli de olmaz. Konsept mükemmel duruyor fakat biraz iPhone 5S e benziyor. Hani böyle bir 15xx çıkarsa mağaza eksik falan dinlemem gider alırım yine :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
1520den sonra 1530 modeli gelmediği için 40a atlamaktansa 30lu çıkartabilirler ama belli de olmaz. Konsept mükemmel duruyor fakat biraz iPhone 5S e benziyor. Hani böyle bir 15xx çıkarsa mağaza eksik falan dinlemem gider alırım yine :)
Hocam iphone tasarımına benzemiyor diye çok beğendim ben.
Lumia konseptte Önden ve arkadan bakıldığında köşeleri keskin. Iphone tasarımında yuvarlak.
Lumia konseptte Üst ve Alt kenarlar düz. Sağ ve sol kenarlar tam yuvarlatılmış. Iphone tasarımında ise tüm kenarlar düz.
Kameraları hiç söylemiyorum. :)

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hocam iphone tasarımına benzemiyor diye çok beğendim ben.
Lumia konseptte Önden ve arkadan bakıldığında köşeleri keskin. Iphone tasarımında yuvarlak.
Lumia konseptte Üst ve Alt kenarlar düz. Sağ ve sol kenarlar tam yuvarlatılmış. Iphone tasarımında ise tüm kenarlar düz.
Kameraları hiç söylemiyorum. :)
Hocam benziyor dedim, aynısı demedim ki. Arka metal kapak olayı iPhone, geri kalanı mükemmel Nokia tasarımı :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Aslınıda o kapaktaki alt üst çizgiler ilk HTC den çıkma değil miydi? :hmmm
Hatırladığım kadarıyla(yanlışım olabilir) iPhone5, Htc OneM7 den önce tanıtıldı. Bir de Htcnin tasarımıyla iphone çok benzese de arka kapakları yine de yukarıdaki konseptteki gibi çok yakın değil. Zaten şu olay da aşılmalı artık; insanların zevkleri zaman içerisinde birbirine benzer. Firmalar da bu zevklere göre hareket edip benzer ürünler çıkartabilir. Yılların plastikçisi samdung bile metal kapaklı telefon çıkarttı. Normal böyle şeyler

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt