akdeniz77
Üye
brn baktım ama bulamadımEyvallah abi kapakları nerde bulabiliriz![]()
brn baktım ama bulamadımEyvallah abi kapakları nerde bulabiliriz![]()
OHA yıllardır söylediğim benim tasarımı yapmış biri
Yeminle bayıldım. Bu güne kadar hep bu telefonu tarif etmeye çalıştım forumda. Benim için görmüş görebileceğim en güzel tasarım budur.yani "alın beni" diyor resmenOHA yıllardır söylediğim benim tasarımı yapmış biriYeminle bayıldım. Bu güne kadar hep bu telefonu tarif etmeye çalıştım forumda. Benim için görmüş görebileceğim en güzel tasarım budur.

OHA yıllardır söylediğim benim tasarımı yapmış biriYeminle bayıldım. Bu güne kadar hep bu telefonu tarif etmeye çalıştım forumda. Benim için görmüş görebileceğim en güzel tasarım budur.

Bu resimler ve telefonun yazılımı gerçek mi arkadaşlar

hayır bunlar konseptBu resimler ve telefonun yazılımı gerçek mi arkadaşlar
Bu telefon bi harika dostum
Nu telefon bi harika dostumbide çelik kasa olursa harikulade. Bana en alttaki resim x2yi hatırlattı biraz
bide çelik kasa olursa harikulade. Bana en alttaki resim x2yi hatırlattı biraz 
Telefonu ters çeviriyorumarkadaşlar birisi sizi aradığında telefonu (çağrıyı) sessize almak için ne yapıyorsunuz?

bak bu aklıma gelmemiştiTelefonu ters çeviriyorum![]()
ben hep ses tuşlarından birine bir kere basarak sessize alıyordum ki onda da az önce arkadaşımın yaşadığı durumdan ötürü aslında işe yaramadığını farkettim ondan sordum 
bak bu aklıma gelmemiştiben hep ses tuşlarından birine bir kere basarak sessize alıyordum ki onda da az önce arkadaşımın yaşadığı durumdan ötürü aslında işe yaramadığını farkettim ondan sordum
![]()

ne kadar alternatif varmış harbiEkranı kilitle![]()

Hocam iphone tasarımına benzemiyor diye çok beğendim ben.1520den sonra 1530 modeli gelmediği için 40a atlamaktansa 30lu çıkartabilirler ama belli de olmaz. Konsept mükemmel duruyor fakat biraz iPhone 5S e benziyor. Hani böyle bir 15xx çıkarsa mağaza eksik falan dinlemem gider alırım yine![]()

Hocam benziyor dedim, aynısı demedim ki. Arka metal kapak olayı iPhone, geri kalanı mükemmel Nokia tasarımıHocam iphone tasarımına benzemiyor diye çok beğendim ben.
Lumia konseptte Önden ve arkadan bakıldığında köşeleri keskin. Iphone tasarımında yuvarlak.
Lumia konseptte Üst ve Alt kenarlar düz. Sağ ve sol kenarlar tam yuvarlatılmış. Iphone tasarımında ise tüm kenarlar düz.
Kameraları hiç söylemiyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aslınıda o kapaktaki alt üst çizgiler ilk HTC den çıkma değil miydi?Hocam benziyor dedim, aynısı demedim ki. Arka metal kapak olayı iPhone, geri kalanı mükemmel Nokia tasarımı![]()

Hatırladığım kadarıyla(yanlışım olabilir) iPhone5, Htc OneM7 den önce tanıtıldı. Bir de Htcnin tasarımıyla iphone çok benzese de arka kapakları yine de yukarıdaki konseptteki gibi çok yakın değil. Zaten şu olay da aşılmalı artık; insanların zevkleri zaman içerisinde birbirine benzer. Firmalar da bu zevklere göre hareket edip benzer ürünler çıkartabilir. Yılların plastikçisi samdung bile metal kapaklı telefon çıkarttı. Normal böyle şeylerAslınıda o kapaktaki alt üst çizgiler ilk HTC den çıkma değil miydi?![]()